Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Diakonisen hoitotyön seminaari (Oulu)

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Seminaari tarjoaa sairaanhoitaja-diakonissaopiskelijoille, terveydenhuollon henkilöstölle sekä seurakunnan diakoniatyössä toimiville diakonissoille erilaisia näkökulmia, joiden avulla on mahdollista rakentaa omaa ammatillista tieto- ja taitoperustaa sekä toimia erilaisissa toimintaympäristöissä ammattitaitoaan soveltaen. Lisäksi seminaari mahdollistaa verkostoitumista ja moniammatillista yhteistyötä sairaanhoitaja-diakonissan ammatista käsin.

Seminaarissa alustajina piispa Jukka Keskitalo aiheenaan ”Potilaan uskonnon ja katsomuksen huomioon ottaminen hoitotyössä” sekä Yliopistonlehtori Anne Oikarinen aiheenaan ”Tuen merkitys hoitoon sitoutumisessa”. Diakonisen hoitotyön käytännön näkökulmaa hoitotyössä ja seurakunnassa kertovat Berit Kela ja Saila Luukkonen.

Seminaari tarjoaa alan ammattilaisille ja opiskelijoille tietoa diakonisen hoitotyön mahdollisuuksista sekä terveydenhuollon että seurakunnan diakoniatyön näkökulmasta diakonissan toteuttamana. Yhteistyö sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kirkon sektorin kanssa.

Lisätietoja

Kirsi Karppinen, kirsi.karppinen@diak.fi, p. 050 472 7071

Kaikki tapahtumat