Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

DiakHubin aamukahvit: Ihmislähtöisiä digipalveluita

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Vapaa pääsy
Kuvituskuva, jossa hymyilevä nainen katsoo kameraan fläppitaulun takaa. Kuvassa on teksti: DiakHubin syksyn 2021 aamukahvit - joka kuun ensimmäinen keskiviikko. Vaikuttavia ratkaisuja viheliäisiin ongelmiin.
Joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko DiakHub kutsuu palveluiden tutkijat, kehittäjät, järjestäjät, tuottajat ja käyttäjät pohtimaan ratkaisuja palveluiden pulmiin. Nappaa kuppi kuumaa ja tule linjoille keskustelemaan mielenkiintoisista teemoista!

DiakHub järjestää syksyllä teemallisia aamukahvitilaisuuksia, joissa aiheina on muun muassa digipalvelut, lastensuojelu sekä ratkaisut eriarvoisuuden torjumiseen ja työllisyyden vahvistamiseen.

Aamukahveille kokoonnutaan Teamsin välityksellä, joten mukaan pääsee mistä vain. Lyhyen aloituspuheenvuoron jälkeen aikaa on varattu vapaalle keskustelulle ja yhteistyöideoiden lämmittelylle.

Syyskuu: Ihmislähtöisiä digipalveluita

Miten kehittää ihmislähtöisiä digitaalisia palveluita? Mukana Zekki-digipalvelun kehittäjät ja kansallisen AuroraAl-tekoälyohjelman asiantuntijat.

Ilmoittaudu aamukahveille

Ilmoittaudu mukaan yhteen tai kaikkiin aamukahvitilaisuuksiin tästä. Osallistumislinkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta.

Lisätietoja

Kaikki tapahtumat