Siirry sisältöön

Sanna Wesanko Diakin uudeksi vararehtori-koulutusjohtajaksi 

Kuva Diakin uudesta vararehtori-koulutusjohtajasta Sanna Wesangosta.
Diakonia-ammattikorkeakoulun uudeksi vararehtori-koulutusjohtajaksi on valittu FM, KM, psykoterapeutti Sanna Wesanko. Hän siirtyy tehtäväänsä Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) koulutuksen vararehtorin tehtävästä. 

Wesangolla on takanaan pitkä ura korkeakoulutuksen parissa. Hän on työskennellyt ennen TAMKia Laureassa kehityspäällikkönä. Sitä ennen Wesanko toimi pitkään Diakin koulutuspäällikkönä ja lehtorina. 

– Sanna Wesangolla on korkeakoulun johtamiskokemusta, näyttöä menestyksellisestä muutosjohtamisesta sekä hyvät korkeakouluverkostot. Lisäksi hänellä on vahva tuntemus ammattikorkeakoulun TKI-toiminnan ja koulutuksen yhteensovittamisesta, sanoo Diakin toimitusjohtaja-rehtori Elina Juntunen. 

Wesanko aloittaa työnsä syyskuussa Diakin pitkäaikaisen vararehtori-koulutusjohtajan Pirjo Hakalan eläköityessä.  

– Odotan innolla pääseväni aloittamaan tässä tehtävässä ja tuomaan oman panokseni Diakin strategian toteuttamiseksi. Diakin visiona on olla arvostetuin kohtaamisen korkeakoulu ja tähän on omien arvojeni näkökulmasta helppo sitoutua. Olen todella iloinen saadessani tulla osaksi Diakin hienoa ja osaavaa yhteisöä, Sanna Wesanko sanoo.