Siirry sisältöön

Alumni, hae mentoriksi Diakin opiskelijalle!

Haemme alumnimentoreita Diakin loppuvaiheen opiskelijoille. Alumni toimii mentorina Diakin nykyiselle opiskelijalle opastaen tätä kohti opinnoista valmistumista ja työelämää.

Diakin mentorointiohjelma käynnistyy jälleen syksyllä 2022! Mentorina alumnit saavat mahdollisuuden peilata omaa osaamistaan ja ammatillista kasvuaan. Samalla alumnit pääsevät tukemaan opintojensa loppuvaiheessa olevia aktoreita erityisesti ammatillisissa ja työelämään siirtymisen kysymyksissä.

Syksyn 2022 mentorointiohjelman yhteinen aloitustapaaminen on tiistaina 30.8. kello 16.00–18.00. Aloitustilaisuudessa käydään läpi mm. mentorointiohjelman mahdollisuuksia ja verkostoidutaan myös muiden alumnien ja aktorien kanssa. Voit osallistua tapahtumaan joko etänä tai paikan päällä.

Kerro hakulomakkeessa hieman kiinnostuksen kohteistasi, työkokemuksestasi ja/tai urasuunnitelmistasi, sekä toiveistasi mentorointia kohtaa. Pyrimme löytämään juuri sinulle sopivimman aktorin. Parin löytymisen jälkeen aktori lähettää mentorilleen esittelynsä ja pari sopii keskenään tulevista tapaamisistaan. Tapaamisia on noin viisi.

Yhteinen päätöstapaaminen ja todistustenjako mentoreille on 13.12.2022 klo 16-18. Voit osallistua myös etänä.

Ilmoittaudu mukaan, viimeinen hakupäivä 30.5!