Ilmoittaudu avoimen AMK:n kesäopintoihin!

Diakin avoimen ammattikorkeakoulun kesäopintotarjonnan julkaisu on päässyt vauhtiin. Ilmoittautumisajat alkavat porrastetusti, viimeistään 6.4.2020. Avoimen AMK:n kesäopinnot ovat pääosin verkkototeutuksia, joihin kuitenkin saattaa kuulua kontaktiopetusta verkkoyhteyden kautta.

Huom! Huhtikuusta 2020 alkaen avoimen AMK:n yksittäisten opintojen maksutapana on vain Paytrail, ellei opintojen tiedoissa erikseen toisin mainita. Opintomaksu peritään heti ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli saat paikan valitsemiisi opintoihin. Jos jäät varasijalle, opintomaksu peritään vasta, jos voimme tarjota sinulle peruutuspaikan valitsemiisi opintoihin.

Käy tutustumassa opintotarjontaan ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://hakija.diak.fi. Avoimen AMK:n kesätarjonnan löydät valitsemalla kohderyhmäksi ”Avoin AMK, Opintojaksot” ja käyttämällä hakusanaa ”kesä2020”.