Siirry sisältöön

Kansainväliset intensiivikurssit

Kansainväliset intensiivikurssit antavat opiskelijoille ja henkilökunnalle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä monikulttuurisissa ryhmissä ja saada arvokasta kansainvälistä kokemusta lyhyessä ajassa. 

Diakin opiskelijoilla on erilaisia mahdollisuuksia osallistua kansainvälisille intensiivikursseille. Intensiivikurssit on jaettu kolmeen kategoriaan:

Monimuotoiset intensiivikurssit Diakissa

Monimuotoiset intensiivikurssit koostuvat kahdesta osasta: virtuaalijaksosta, johon kuuluu yhteistoiminnallista verkko-opiskelua ja tiimityötä, sekä n. 5-10 päivää kestävästä opiskelujaksosta Diakin kampuksella.

Näille Diakin yhteistyökorkeakoulujen kanssa järjestettäville kursseille osallistuu opiskelijoita ja opettajia eri maista, joten ne tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden hankkia kansainvälistä kokemusta osana Diakin opintoja. 

Jos monimuotoisen kurssin intensiivijakso järjestetään muualla kuin kotikampuksella, on Diakin opiskelijoiden mahdollista hakea matkakustannuksiin kansainvälistymissapurahaa (200 €). Linkki apurahan hakulomakkeeseen

Lue lisää englanniksi täältä. 

 

Monimuotoiset intensiivikurssit yhteistyökorkeakouluissa

Monimuotoiset intensiivikurssit koostuvat kahdesta osasta: virtuaalijaksosta, johon kuuluu yhteistoiminnallista verkko-opiskelua ja tiimityötä, sekä n. 5-10 päivän kestävästä fyysisestä liikkuvuusjaksosta kohdemaassa. 

Näille Diakin yhteistyökorkeakoulujen kanssa järjestettäville kursseille osallistuu opiskelijoita ja opettajia eri maista. 

Kursseille on rajattu osallistujamäärä ja valintakriteerit ilmoitetaan toteutuskuvauksessa MyDiakissa.

Yhteistyökorkeakoulussa järjestettävälle intensiivijaksolle on mahdollista saada Erasmus+ -liikkuvuusapuraha.

Lue lisää englanniksi täältä.

Diakin yhteistyökorkeakoulujen järjestämät muut intensiivikurssit

Diakin opiskelijoilla on mahdollisuus hakea mukaan Diakin kansainvälisten kumppanikorkeakoulujen järjestämille intensiivikursseille. Näistä mahdollisuuksista tiedotetaan erikseen Diakin viestintäkanavissa.