Tukipalvelut Turussa

Tältä sivulta löydät tietoa tarjolla olevista hyvinvointi- ja tukipalveluista Turun-kampuksella. Palvelut ovat maksuttomia.

Kuraattorit

Elämässä muitakin energiasyöppöjä kuin opiskelu? Stressitaso jo yli hiusrajan? Kuraattoripalvelut käytössäsi omalla kampuksella tai etänä!

Tiina Ikonen
040 509 6413, tiina.ikonen@diak.fi


Oppilaitospastori

Atte Airaksinen
040 341 7349, atte.airaksinen@evl.fi

Ks. myös pastoriatte.blogspot.comturunoppilaitospapit.fi


Opiskeluhyvinvointiryhmä

Turun kampuksella toimii opiskeluhyvinvointiryhmä, joka seuraa ja kehittää opiskeluhyvinvointiin ja oppimiseen tukeen liittyviä toimintamalleja. Opiskeluhyvinvointiryhmä kokoontuu noin kaksi kertaa lukukaudessa. Opiskeluhyvinvointiryhmä on moniammatillinen ja siihen kuuluu opiskelijajäsen.

Turun kampuksen opiskeluhyvinvointiryhmään kuuluvat


Oppimista tukevat pajat ja hyvinvointiryhmät

Turun-kampuksella on monenlaisia pajoja ja ryhmiä, joista saat tukea opintoihisi. Pajoihin voit osallistua kertaluonteisesti, ja säännöllisesti kokoontuvista ryhmistä saat pidempiaikaista tukea. Klikkaa otsikoita!

Tiedonhaun tukipajat

Pajoista saat tukea oppimistehtäviin ja opinnäytetyöhön. Pajat järjestää kirjasto.

Lisätietoja

Hanna Saario: hanna.saario@diak.fi

Kielten tukipajat

Ovatko kielten opinnot viivästyneet tai vielä suorittamatta? Haluatko ohjausta kirjoittamisessa tai puhumisessa, kurssitehtävään tai harjoitella koetta varten?

Entä haluatko keskustella keskenjääneistä tai vaikka tulevista opinnoista ruotsin- tai englanninopettajan kanssa? Ota yhteyttä ja pyydä ohjausta!

Yhteystiedot

Tukea tehtäviin -tukipajat

Tervetuloa tekemään rästissä olevia tai muuten hankaluuksia tuottavia oppimistehtäviä. Saatavilla IT-tukea ja suomen kielen ohjausta.

Jos mahdollista, ota oma läppäri mukaan.

Aikataulut

  • ma 29.4.2019 klo 8.30–15.45 (yhteinen kaikille ryhmille)

Tukea viittomakielen opiskeluun

Ota yhteyttä: Mari Virtanenmari.virtanen@diak.fi

Opinnäytetyön tukipajat

Onko opinnäytetyösi viivästynyt? Tuntuuko, että et pääse prosessissa käyntiin tai eteenpäin? Hyödynnä opinnäytetyön tukea!

Opinnäytetyön valtakunnallisia tukipajoja järjestetään kerran kuukaudessa. Niihin voit osallistua Helsingin-kampuksella tai etäyhteydellä. Tervetuloa mukaan!

Ajankohdat

  • to 29.8. klo 14.30–15.30
  • to 26.9. klo 14.30–15.30
  • to 24.10. klo 14.30–15.30
  • to 28.11. klo 14.30–15.30

Collaborate-linkki: https://eu.bbcollab.com/guest/D253B6A437D2A834392E32A647619C34

Rästitalkoot ja taitopajat

Rästitalkoissa työstetään rästissä olevia oppimistehtäviä. Terveysalan puuttuvia opintoja on mahdollisuus suorittaa taitopajoissa.

Rästitalkoissa ja taitopajoissa on ohjelmassa kirjoittamista, tehtävien ohjausta sekä vertaistukea hyvässä ja toista kannustavassa ilmapiirissä. Päivässä on orientoiva aloitus ja yhteinen lopetus sekä kirjastosta apua tiedonhakuun.

Rästitalkoot järjestetään Helsingin-kampuksella, mutta opiskelijat kaikilta kampuksilta ovat tervetulleita osallistumaan niihin.

Rästipäivä on maksuton.

Ajankohdat

  • Pe 25.10.2019 klo 12–18

Ohjaajat

Mia MäkinenMaarit Heusala ja muu henkilökunta


Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu myöhemmin ilmoitettavan linkin kautta.