Tervetuloa opiskelijaksi Turun-kampukselle!

Seuraavan hakuaika Turun-kampukselle on kevään toisessa yhteishaussa 16.3.-30.3.2022. Opinnot alkavat syksyllä 2022. Tätä sivua päivitetään lähempänä opintojen alkamista.

Tältä sivulta saat tietoa opintojen aloittamisesta Turun-kampuksella. Tutustu oman koulutuksesi tietoihin ennen opiskelupaikan vastaanottoa!

Opiskelupaikan vastaanottamisesta, lukuvuosi-ilmoittautumisesta ja todistuskopioiden toimittamisesta kerrotaan kaikkien uusien opiskelijoiden yhteisellä infosivulla.

Tulkki (AMK), viittomakielen ja puhevammaisten tulkkaus

Opintojen aloitus

Opinnot alkavat maanantaina 23.8.2021 klo 12.00 osoitteessa Ruukinkatu 2, 20540 Turku. Aloituspäivään osallistuminen on välttämätöntä. 

Ota mukaasi aloituspäivään

  • haussa käyttämäsi alkuperäiset todistukset
  • kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Päivän aikana tapaat uuden opiskelijaryhmäsi, lukuvuosivastaavasi sekä opinto-ohjaajasi ja saat tärkeää tietoa opintojen aloituksesta sekä opiskelusta Diakissa. Saat myös tunnukset Diakin sisäiseen verkkoon.

Lukuvuosivastaavasi on Tiina Saarijärvi-Kivelä ja opinto-ohjaajasi Pauliina Seppä. Lukukausivastaavan tavoitat sähköpostitse 23.8.2021 alkaen osoitteesta tiina.saarijarvi-kivela@diak.fiOpinto-ohjaajan tavoitat sähköpostitse 16.8.2021 alkaen osoitteesta pauliina.seppa@diak.fi. 

Opinto-ohjaajan kanssa ryhmä käy HOPS-keskustelun, jonka aikana tehdään suunnitelma opintojen suorittamisesta sekä mahdollisen aiemmin hankitun osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta (AHOT). HOPSia, eli henkilökohtaista opiskelusuunnitelmaa päivitetään opintojen aikana tarpeen mukaan. HOPSiin liittyen opinto-ohjaaja voi olla sinuun tarvittaessa yhteydessä jo ennen opintojen alkamista. 

Opinto-ohjaajan ohjausajat sovitaan pääsääntöisesti sähköpostitse. 


Syksyn aikataulut

Ryhmätunnuksesi on G51vip. Löydät tunnuksen avulla ryhmäsi lukujärjestyksen Diakin Lukkarikoneesta. Kirjoita Ryhmä-kenttään ryhmätunnuksesi ja klikkaa alhaalta ”Lukujärjestykseen”. Muutokset lukujärjestykseen ovat mahdollisia.

Voit tutustua myös Lukkarikoneen ohjeeseen.


Opetussuunnitelma

Opetussuunnitelmaan voit tutustua koulutuksen omalla sivulla.

Opiskelijakortti ja opiskelija-alennukset

Diakin opiskelijoiden käytössä on ilmainen mobiilisovellus Tuudo, joka kokoaa yhteen opiskelijoiden tärkeät palvelut, kuten digitaalisen opiskelijakortin.

Voit myös liittyä opiskelijakunta O’Diakon jäseneksi. Opiskelijakunta tarjoaa opiskelijakorttia sekä lukuisia opiskelijaetuja paikallisesti sekä kansallisesti.

Hyväksymistodistukset ja -lomakkeet

Jos tarvitset opiskelijavalinnan tuloskirjeen lisäksi erillisen hyväksymistodistuksen, voit pyytää sen kampuksesi opintotoimistosta. Läsnäolotodistuksen sekä mahdolliset alennustodistukset ja -lomakkeet saat opintotoimistosta opintojen alettua.

Jos TE-palveluihin koulutuspalvelun tuottajan selvityksen TE-toimistolle työttömyysetuudella tuettavaksi suunnitelluista opinnoista (TEM621), toimita esitäyttämäsi lomake opintotoimistoon. Jos käytät sähköpostia, otathan huomioon tietoturvan.

Terveydentilasuositukset

Olet jo hakuvaiheessa tutustunut humanistisen ja kasvatusalan koulutusten terveydentilasuosituksiin.

Turun asuntotarjonta

Tutustu asumisvaihtoehtoihin Asuminen ja matkustaminen -sivulla.