Tervetuloa opiskelijaksi Turun-kampukselle! Syksy 2018

Tältä sivulta saat tietoa mm. opintojen aloituspäivistä ja syksyn opiskelijatapahtumista. Klikkaa oman koulutuksesi otsikkoa!

Koko kampuksen yhteiset tapahtumat löydät sivun alaosasta, kun taas koulutuskohtaiset aloitus- ja infopäivät löytyvät koulutuksesi otsikkoa klikkaamalla.

Olethan jo varmistanut opiskelupaikkasi? Jos et, tutustu ensin kaikkien uusien opiskelijoiden yhteiseen infosivuun.

Jos et ole toimittanut Diakiin kopioita yhteishaussa käyttämistäsi todistuksista, toimita ne kampuksesi opintotoimistoon mahdollisimman pian, 10.7.2018 klo 15 mennessä. Varasijalta hyväksytyille päivämäärä ilmoitetaan hyväksymiskirjeessä.


Hyväksymistodistukset ja lomakkeet

Jos tarvitset opiskelijavalinnan tuloskirjeen lisäksi erillisen hyväksymistodistuksen, voit pyytää sen kampuksesi opintotoimistosta. Läsnäolotodistuksen sekä mahdolliset alennustodistukset ja -lomakkeet (esim. Kelan ateriatukikortti) saat opintotoimistosta opintojen alettua.

Jos et hanki opiskelijakorttia ja haluat hyödyntää VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennuksia, tulosta ja täytä oheiset lomakkeet ja hae niihin allekirjoitus ja leima opintotoimistosta opintojen alettua:

Jos tarvitset lomakkeen TE-palveluihin, toimita esitäyttämäsi lomake opintotoimistoon sähköpostitse. Lomakkeen nimi on ”Koulutuspalvelun tuottajan selvitys TE-toimistolle työttömyysetuudella tuettavaksi suunnitelluista opinnoista”.

Opiskelijakortin tilaamiseen liittyvät ohjeet löydät opiskelijakuntamme O’Diakon nettisivuilta.


Ruokailu kampuksella

Opiskelijaravintola Sodexosta voit ostaa opiskelijahintaisen lounaan. Sodexo ei ota vastaan käteistä rahaa, joten varauduthan maksukortin käyttöön. Opiskelijoiden käytössä on myös keittiö, joten omien eväiden nauttiminen onnistuu.


Kulkuyhteydet kampukselle

Turun-kampuksella ei ole parkkipaikkaa ja lähialueen kaduilla on niukasti parkkitilaa. Suosittelemme siis liikkumista julkisilla liikennevälineillä. Voit tarkistaa parhaan reitin Fölin reittioppaasta.

Kampuksella liikutaan yleisissä tiloissa sähköisellä kulkuavaimella. Avaimen voit lunastaa panttia vastaan opintotoimistosta.


Voi hyvin opinnoissasi

Käytössäsi on erilaisia hyvinvointia ja oppimista tukevia palveluita ja ryhmiä, joihin pääset tutustumaan nettisivuillamme.

Jos koet tarvitsevasi opinnoissasi tai jaksamisessasi lisätukea, ota suoraan yhteys kuraattoriin, terveydenhoitajaan, oppilaitospastoriin tai omaan opinto-ohjaajaasi. Voitte miettiä yhdessä vaihtoehtoja opintojen etenemisen turvaamiseksi ja mahdollisen lisäavun saamiseksi.

Yksittäisiin opintosuorituksiin liittyvissä asioissa voit neuvotella suoraan opintosuorituksesta vastaavan opettajan kanssa.

Tulkki (AMK), viittomakieli ja tulkkaus

Opintojen aloitus

Opinnot alkavat maanantaina 20.8.2018 klo 12.30 osoitteessa Ruukinkatu 2, 20540 Turku.

Ota mukaasi

  • haussa käyttämäsi alkuperäiset todistukset
  • kuvallinen henkilöllisyystodistus
  • maksukortti lounaan maksamiseen opiskelijaravintolassa.

Päivän aikana tapaat uuden opiskelijaryhmäsi ja saat tärkeää tietoa opintojen aloituksesta sekä opiskelusta Diakissa. Saat myös tunnukset Diakin sisäiseen verkkoon.

Tapaat ensimmäisenä päivänä myös lukuvuosivastaavasi Ulla Niittyinperän sekä muut kampuksella opettavat lehtorit.

Opinto-ohjaajasi on Pauliina Seppä. Ohjausajat sovitaan sähköpostitse. Opon tavoitat 13.8. alkaen osoitteesta pauliina.seppa@diak.fi tai puhelimitse numerosta 040 773 6809.


Syksyn aikataulut

Opinnot toteutuvat päiväkoulutuksena.

Ryhmätunnuksesi on G45vtk. Tunnuksen avulla löydät ryhmäsi lukujärjestyksen Diakin Lukkarikoneesta. Katso Lukkarikoneen ohje.