Ihmeet eivät ole ilmaisia. Auta meitä lahjoittamalla.

Lahjoittamalla Diakille autat meitä kehittymään yhä paremman tekemisen korkeakouluksi.

Missiomme on maailma, jossa ketään ei jätetä yksin. Lahjoittamalla varmistat, että meiltä valmistuvat välittämisen asiantuntijat pystyvät vastaamaan myös tulevaisuuden haasteisiin. Tuet tutkimus- ja kehityshankkeita, joissa haetaan ratkaisuja muun muassa syrjäytymisen vähentämiseksi ja osallisuuden lisäämiseksi.

Vaikuttavien ammattilaisten koulutusta

Diak kouluttaa sosiaali- ja terveysalalle, kirkon palvelukseen sekä tulkeiksi asiantuntijoita, jotka tekevät joka päivä työtä sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta. Yhteiskunta muuttuu ja monimuotoistuu, joten myös heidän osaamistensa pitää kehittyä. Lahjoittamalla autat meitä varmistamaan, että koulutuksemme tuottaa edelleen omien alojensa tietäjiä ja taitajia, jotka vaikuttavat niin yksilöiden kuin yhteisöjen hyvinvointiin.

Tutustu koulutuksiimme

Lahjoita MobilePayn kautta koodilla 19021

Rahaa & rakkautta

Tutkimusta tulevaisuutta varten

Diakin juuret ovat syvällä historiassa, mutta katseemme on tulevaisuudessa. Tutkimus- ja kehitystoiminnassamme
kehitämme alojamme rohkeasti ja kokeilevasti. Teemme kumppaniemme kanssa vuosittain noin 50 hanketta, joissa haemme vastauksia polttaviin yhteiskunnallisiin ongelmiin niin digipalvelujen kuin monialaisen ja -kulttuurisen yhteistyön avulla. Uudet ratkaisut ja tuore tieto suodattuvat suoraan hyvän tekemiseen.

Tutustu tutkimus- ja kehitystyöhömme

Lahjoittamalla lisäät valtionrahoitustamme

Vuonna 2017 tehdyn lakimuutoksen johdosta ammattikorkeakoulut voivat kerätä lahjoituksia. Vaikka valtio tukee toimintaa tulevaisuudessakin, ammattikorkeakoulujen rahoitusrakenteen painopiste siirtyy aiempaa vahvemmin ulkopuolisen rahoituksen varaan.

Diakille tehdyt lahjoitukset oikeuttavat valtion myöntämään vastinrahaan 31.12.2018 asti. Esimerkiksi yhteissummaltaan 500 000 euron lahjoitus voi vastinrahoituksineen olla meille jopa kahden miljoonan arvoinen.

Rahankeräyslupa: RA/2019/835 (voimassa 1.1.2020-31.12.2021)

Auta meitä ja lahjoita jo tänään

Vähennä lahjoitus verotuksessa

Yksityishenkilöt voivat vähentää vähintään 850 euron ja enintään 500 000 euron lahjoituksen verotuksessa. Yhteisöillä vähennettävän lahjoituksen yläraja on 250 000 euroa. Vähennyksen saa myös useasta erillisestä lahjoituksesta.

Verovähennyksen taloudellinen vaikutus lahjoittajalle riippuu hänen veroprosentistaan. Esimerkiksi korkeimmassa veroluokassa 1 000 euron lahjoitus keventää lahjoittajan kukkaroa vähennyksen jälkeen vain 450 euron verran.

Kerätyt varat käytetään ammattikorkeakoululain (932/2014) 4 §:ssä tarkoitettuihin tehtäviin.

Tee täsmälahjoitus 10 000 eurolla

Koetko jonkin painopisteistämme erityisen tärkeäksi?

Jos lahjoitat vähintään 10 000 euroa, voit halutessasi kohdentaa sen valitsemaasi koulutusalaan.