Siirry sisältöön

Osaksi verkostoa – liity hyvän maailman rakentajiin

Onko missiosi kestävämpi ja tasa-arvoisempi maailma? Uskotko, että yhdessä pystymme parempaan: auttamaan niitä, jotka ovat pudonneet huono-osaisuuden notkelmiin ja jotka eivät löydä tarvitsemiaan palveluita?

DiakHubista löydät vertaisyhteisön silloin kun haluat tehdä yhteiskunnasta jokaiselle kestävän ja tasa-arvoisen.

Me DiakHubissa uskomme, että laaja yhteistyö on välttämätöntä niin kauan kunnes maailma on kaikille riittävän hyvä. Kaikki tarvitaan mukaan opiskelijoista ammattilaisiin ja vaikuttajiin.

DiakHubin verkostosta löydät oikeat ihmiset, koulutukset, tutkimukset ja työkalut oikeaan aikaan – oli tarpeesi ammatillinen kehittyminen tai hyvistä käytännöistä inspiroituminen. Pysyt ajan tasalla uusimmista hankkeista ja löydät mahdollisuuksia tulla niihin mukaan alusta alkaen.

Tee opinnäytetyö DiakHubissa

Oman kehittämistyön suunnittelu ja toteutus on entistä mielekkäämpää, kun tukena on laaja ammattilaisten joukko ja uusimmat työkalut. Tekemällä YAMK-opinnäytetyön DiakHubiin kasvatat verkostoasi ja edistät urakehitystäsi.

Tutustu myös Diakin erikoistumiskoulutuksiin, joissa DiakHubin asiantuntijat ovat mukana.


Liity someyhteisöihin

Seuraa meitä X:ssä hashtagilla #DiakHub ja verkostoidu osaajiemme kanssa.

Jos olet alumni, liity Facebookissa Diakin alumniryhmään, jota kautta saat tietoa projekteista, alumnitapahtumista ja mahdollisuuksista tulla puhumaan opiskelijoille.


Tule tapahtumiin

Ammatilliset seminaarit, online-aamukahvit, työelämän ja opiskelijat yhteen tuovat OSKE-torit… Diakissa järjestetään jatkuvasti tapahtumia, joissa sote-alan osaajat kohtaavat ja ideoivat pienempiä ja suurempia innovaatioita. Tutustu Diakin tapahtumakalenteriin!


Seuraa hackathon-teemoja

Kun haluat vahvistaa asiakkaan ääntä ratkaisujen löytymisessä ripeästi, hackathonilla saat innovatiivisia ehdotuksia asiakaslähtöisten palvelujen kehittämiseen.

DiakHub-hackathon on Diakin opiskelijoiden opintojaksoihin integroitu työelämän asiakaslähtöisen kehittämisen haasteita ratkova tapahtuma. Tiiviissä tahdissa toteutuvassa fasilitoidussa tapahtumasarjassa opiskelijoista muodostetut tiimit työstävät ratkaisuja työelämän kanssa muotoiltuihin aitoihin haasteisiin.