Siirry sisältöön

Asiantuntemusta tueksesi

Kun palvelujärjestelmää kehitetään ja ihmisten osallisuutta vahvistetaan pitkäjänteisesti, taustalla on oltava vankkaa mutta käytännönläheistä tutkimustietoa.

DiakHubin kautta pääset vaivattomasti käsiksi viimeisimpään asiantuntijatietoon sote-alan painavimmista keskustelunaiheista. Voit pureutua ajankohtaisten viheliäisten ongelmien syihin sekä keinoihin, joilla vaikuttaa niihin juuria myöten.

Hyödynnä kehittämistyökalujamme

Kehittämistyökalumme auttavat uudistamaan työtapoja ja tuottamaan entistä vaikuttavampia palveluita.

Tutustu valmennuksiin, mittareihin ja muuhun palvelutarjontaan tarkemmin DiakHubin palvelusivustolla!


Tutustu osaajiimme

Etsitkö vahvistusta näkemyksillesi tai inspiraatiota kehitystyöhösi?

Lukuisat asiakkaamme ovat tilanneet DiakHubin osaajilta mm. selvityksiä, luentoja ja inspiroivia puheenvuoroja hyvinvoinnin ja osallisuuden tilasta Suomessa sekä sote- ja työllisyyspalveluiden kehityssuunnista. Tutustu palveluihimme osoitteessa hub2.diak.fi.

Tutustu hubilaisiin.


Perehdy julkaisuihimme

Ulottuvillasi on niin tiiviimpiä kuin kattavampia tutkimuksia ja työelämätoimijoiden kanssa tehtyjä selvityksiä esimerkiksi siitä, mikä vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin ja osallisuuteen ja miten niitä voidaan arvioida ja parantaa.

Entä millaiset toimintamallit sujuvoittavat palveluketjuja ja tehostavat sote-palveluita asiakaslähtöisyydestä tinkimättä? Tutustu tutkimuksiin ja julkaisuihin.


Paranna maailmaa yhteiskunnallisen yrittäjyyden avulla 

Diak on aktiivinen toimija yhteiskunnallisen yrittäjyyden tutkimuksessa ja kehittämisessä. Monimutkaisia, yhteiskunnallisia ongelmia voidaan ratkoa myös liiketoiminnan avulla, minkä vuoksi Diak haluaa vahvistaa yhteiskunnallisen yrittäjyyden tunnettavuutta ja toimintaedellytyksiä sekä Suomessa että maailmalla.

Diakin innovaatiokeskittymässä DiakHubissa tehdään työtä, jotta yhteiskunnallinen yrittäminen juurtuisi kaikkien tuntemaksi ja myös houkuttelevaksi vaihtoehdoksi luoda työpaikkoja ja hyvinvointia Suomeen. Lue lisää!