Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Sosiaalityö Ukrainassa – 21.3. kansainvälisen sosiaalityön päivän seminaari

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Osallistu 21.3. kansainvälisen sosiaalityön päivän seminaariin! Aiheena sosiaalityö Ukrainassa sekä muilla kriisi- ja sota-alueilla

Mitä on sosiaalityö kriisi- ja sota-alueilla? Entä millaista on sosiaalialan ammattilaisten työ Ukrainassa sekä miten sitä kansainvälisesti kehitetään ja tuetaan? Tule kuulemaan aiheesta kansainvälisen sosiaalityön päivän seminaariin 21.3. klo 15–18!

Maksuton seminaari järjestetään Diakonia-ammattikorkeakoulun Kalasataman-toimipisteessä Helsingissä. Jos et pääse paikalle, voit seurata tapahtumaa livestriiminä. Tapahtuman pääasiallinen kieli on englanti. Nautimme myös tapahtuman tauolla kakkua sosiaalityön päivän kunniaksi.

Seminaarin teemana on Pioneering New Forms of Social Development: Social Work Practice In Situations of War and Crises. Pääpuhujina ovat kansainvälisen sosiaalityöntekijäjärjestön IFSW:n pääsihteeri Rory Truell ja IFSW Euroopan puheenjohtaja Ana Radulescu. He ovat työskennelleet Ukrainassa sodan aikana ja kehittäneet yhdessä paikallisten kanssa sosiaalityötä.

Myös IFSW:n puheenjohtaja Joachim Mumba tuo videotervehdyksen tapahtumaan.

– Järjestämme nyt ensimmäistä kertaa sosiaalityön juhlapäivänä seminaarin, joka käsittelee alan kansainvälisiä ajankohtaisia teemoja. Saamme tietoa sosiaalityön roolista, merkityksestä ja vaikutuksista kriisitilanteissa ja sota-alueilla, sanoo Talentian erityisasiantuntija Jaana Manssila.

Talentia järjestää tapahtuman yhteistyössä valtakunnallisen sosiaalityön yliopistoverkoston Sosnetin ja ammattikorkeakoulujen sosiaalialan koulutuksen verkoston SOAMKin kanssa. Tapahtuman ohjelma voi vielä tarkentua.

Lisätietoa seminaarin ohjelmasta.

Kaikki tapahtumat