Ladataan Tapahtumat

Kaikki tapahtumat

Nuorten osallisuus ja itseilmaisu -seminaari Rovaniemellä

Lämpimästi tervetuloa nuorten osallisuutta ja itseilmaisua käsittelevään seminaariin 15.5.2018 Rovaniemen Teatteriin, Jorma Eton tie 8.

Tilaisuus on suunnattu nuorisoalan ammattilaisille, opettajille, ryhmänohjaajille ja muille asiasta kiinnostuneille. Päivä sisältää nuorten uravalmennuksessa kevään aikana rakentuneen esityksen, paneelikeskusteluita sekä toiminnallisia työpajoja, joista saat mukaasi käytännön vinkkejä nuorten kanssa työskentelyyn. Tapahtuma on maksuton sisältäen lounaan ja kahvin.

OHJELMA

Klo 8:30            Aamukahvit

Klo 9:00            Seminaarin avaus

Klo 9:30            Nuorten esitys ja paneelikeskustelu:

Yleisöä osallistavassa paneelissa keskustelemassa työpajaan osallistuneita nuoria ja nuorten kanssa työskenteleviä.

Klo 11:30          Lounas

Klo 12:30          Toiminnallisia työpajoja nuorten kanssa työskenteleville:

                          Miten nuoria osallistetaan ryhmätilanteissa, millaiset ryhmäyttämisharjoitukset toimivat nuorten kanssa, miten nuorten itseilmaisua voi tukea omassa työssä?

Klo 14:00         Kahvit

Klo 14:15 -15:00 Seminaarin yhteenveto ja yhteistyön mahdollisuudet

Ilmoittaudu mukaan 30.4.2018 mennessä.

 

Seminaarin järjestää Osallistava ja liikunnallinen teatteri -hanke, joka tarjoaa 15–25-vuotiaille nuorille tekemistä sekä kouluissa että vapaa-ajalla. Diakonia-ammattikorkeakoulun koordinoimassa toiminnassa yhdistyvät kulttuuri ja liikunta rennolla tavalla, ja tavoitteena on tavoittaa myös haastavassa elämäntilanteessa olevat nuoret. Ryhmäohjaajille, opettajille tai muille nuorisoalan toimijoille hanke antaa mahdollisuuden saada uutta sisältöä ja tekemisen meininkiä omien ryhmiensä toimintaan. Rovaniemellä toimintaa järjestää WAU ry. Hanke saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta.

Nettisivuiltamme www.ilmaiseitseasi.fi löydät ajankohtaisia kuulumiset.

 

Kaikki tapahtumat