Ladataan Tapahtumat

Kaikki tapahtumat

Leikillisyyden ja itseilmaisun merkitys ihmiseksi kasvamisessa. Aamupalaseminaari 20.11.2018 Helsingissä

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Vapaa pääsy

Lämpimästi tervetuloa leikillisyyttä ja nuorten hyvinvointia käsittelevään seminaariin 20.11.2018 Tapahtumakeskus Happeen, Sörnäisten rantatie 31, Helsinki.

Maksuton tapahtuma on suunnattu nuorten parissa työskenteleville ja kaikille teemasta kiinnostuneille. Näemme otteita nuorten toteuttamista produktiosta, jotka toimivat pohjana paneelikeskustelulle. Mukana keskustelussa on mm. Outi Alanko-Kahiluoto ja Juha Hurme sekä toiminnassa mukana olleita nuoria.

Päivän alustajana toimii Iida Mäkikallio Filosofian Akatemiasta. Iida on sisäisen motivaation ja henkilökohtaisen kasvun asiantuntija.

Ohjelma

8.30 Aamupala

9.00 Seminaarin avaus

9.15 Sisäinen motivaatio nuorten elämän ohjausvoimana

IIDA MÄKIKALLIO

10.30 Otteita nuorten tekemistä produktioista

10.45 Paneelikeskustelu

FASILITAATTORI ANNINA LAAKSONEN

11.45–12.00 Seminaarin yhteenveto

Seminaarin järjestää Osallistava ja liikunnallinen teatteri -hanke, joka tarjoaa 15–25-vuotiaille nuorille tekemistä sekä kouluissa että vapaa-ajalla. Toiminnassa yhdistyvät kulttuuri ja liikunta rennolla tavalla, ja tavoitteena on tavoittaa myös haastavassa elämäntilanteessa olevat nuoret. Ryhmäohjaajille, opettajille tai muille nuorisoalan toimijoille hanke antaa mahdollisuuden saada uutta sisältöä ja tekemisen meininkiä omien ryhmiensä toimintaan.

Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoimaa hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Nettisivuilta www.ilmaiseitseasi.fi löydät ajankohtaiset kuulumiset.

Kaikki tapahtumat