Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Kevään mentorointiohjelman käynnistys

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Vapaa pääsy
Viisi ihmistä rivissä

Diakin seuraava mentorointiohjelma käynnistyy keväällä 2023. Mentori pääsee tukemaan Diakin loppuvaiheen opiskelijaa noin viidessä tapaamisessa. Tapaamiset sovitaan mentorin ja aktorin kesken.

Mahtava keino kasvattaa alumnien osaamista ja erityisesti tukea vertaistuellisesti vastavalmistuneita! Voin lämpimästi suositella tätä ohjelmaa sekä mentoreille, että aktoreille, yhteistyö oli antoisaa ja kaikin puolin miellyttävää. – Mentori

Kevään 2023 mentorointiohjelman yhteinen aloitustapaaminen on tiistaina 24.1.2023 kello 16.00–18.00. Ilmoittautumisten pohjalta tehdään parien yhdistämiset ja aktori laittaa mentorilleen esittelyviestin itsestään ennen aloitustapaamista. Aloitustilaisuudessa syvennymme lisää mentorointiohjelmaan mahdollisuuksiin ja verkostoidutaan myös muiden alumnien kanssa.

Mentorointiohjelma antoi arvokkaita eväitä työelämään siirtymiseen ja tuki itsereflektoinnin kautta oman ammatillisen identiteetin rakentumista. – Aktori

Mentorina alumni pääsee peilaamaan omaa osaamistaan ja ammatillista kasvuaan sekä haastamaan itseään samalla kun voi tukea aktoria ammatillisissa ja työelämään siirtymisen kysymyksissä. Tapaamiset voidaan järjestää myös etänä.

Mentorointi päättyy yhteiseen päätös- ja todistuksenjakotilaisuuteen 16.5.2023 kello 16-18.

Ilmoittaudu mukaan!

Kaikki tapahtumat