Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Johtavien nuorisotyöntekijöiden työkokous syksyllä 2022

Seinäjoki
60 €

Johtavien nuorisotyöntekijöiden työkokous tarjoaa hedelmällisen alustan seurakunnallisen nuorisotyön johtamisen kehittämiselle. ​Kokouksesta saat tukea sisältöjohtamiseen ja vertaisverkostojen vahvistamiseen. ​

Johtavien nuorisotyöntekijöiden työkokous Seinäjoella tiistaina 1.11.2022

Työkokous järjestetään tiistaina 2.11.2021 klo 9.00–16.00. Iltapäivän osuus toteutetaan hybridimallilla, johon voi osallistua myös etäyhteyksin. Aamupäivän aikana järjestetään mm. tutustumiskäyntejä, joihin voi osallistua vain paikanpäällä.

Linkki ilmoittautumiseen (Lyyti). 

Lisätietoja:

Etkoilla 31.10.2022 on mahdollisuus verkostoitumiseen ja yhteiseen illalliseen.​ Etkot käynnistyvät virtuaalietkoilla, joihin voi osallistua myös etäyhteyksin.

Osallistumismaksu on 60 € työkokoukseen paikanpäälle tuleville ja 40 € virtuaalisesti osallistuville. Huomaathan, että kokoukseen voi osallistua virtuaalisesti vain iltapäivällä, sillä aamupäivän tutumiskohteita ja niissä käytäviä keskusteluja ei striimata.

Paikalle saapuvat osallistujat vastaavat itse työkokouksen ruokailukuluista, majoituksesta sekä etkojen illalliskuluista. Järjestäjät ovat neuvotelleet edulliset majoitus- ja ruokailutarjoukset. Majoitus kahden hengen huoneessa noin 100 €. Etäyhteyksin osallistuvat maksavat vain osallistumismaksun.

Kaikki tapahtumat