Näin ilmoittaudut avoimen AMK:n opintoihin

Ilmoittautumiseen tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen!

Avoimen AMK:n opinnot ovat maksullisia ja ilmoittautuminen on sitova. Tutustu Diakin opintomaksuihin ja ilmoittautumisen peruutusehtoihin aina ennen ilmoittautumista.

Opintojen suorittaminen edellyttää opetukseen osallistumista ja opintoihin kuuluvien oppimistehtävien tekemistä.

Lisäksi joissain opinnoissa osallistuminen edellyttää tiettyjä ennakkotietoja tai -taitoja, jotka mainitaan kunkin opintojakson lisätiedoissa.

Tutustu siksi myös opintojen tietoihin huolellisesti ennen ilmoittautumista.

Ilmoittaudu tästä


Tietoa ilmoittautumisesta

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelupaikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli kurssi on jo täynnä, saat ilmoittautumisen yhteydessä tiedon jonoon jäämisestä.

Opintoja alkaa eri aikoihin ympäri vuoden ja ilmoittautumistietoja päivitetään säännöllisesti.

Syyslukukauden opintotarjontaa aletaan julkaista huhtikuun lopussa ja kevätlukukauden lokakuun lopussa. Kesäopintotarjonta päivitetään ilmoittautumislistaan maaliskuun loppuun mennessä.

Ilmoittautumisaika opintoihin päättyy pääsääntöisesti kuukausi ennen opintojen alkua.

Jos opintojakson lukujärjestystä ei ole julkaistu ilmoittautumisajan alussa, mainitaan ilmoittautumistiedoissa lukujärjestyksen alustava julkaisuaika. Tällöin voit käydä tarkistamassa tiedot ja tarvittaessa peruuttaa ilmoittautumisesi.

Syyslukukaudella toteutettavien opintojen lukujärjestykset julkaistaan aikaisintaan kesäkuun puolivälissä ja kevätlukukaudella toteutettavien joulukuun puolivälin jälkeen.

Kesäopintojen lukujärjestykset julkaistaan toukokuun alussa.