Siirry sisältöön

Turun-kampus

Ruukinkatu 2–4, 20540 Turku
Katso aukioloajat
Katso kampusravintolan nettisivut

Linkki opiskelijakaupunki Turku -sivustolleDiakin Turun-kampus sijaitsee Kupittaalla Old Millin tunnelmallisessa vanhassa tehdaskiinteistössä. Kampuksella voi opiskella viittomakieltä ja tulkkausta sekä asioimistulkkausta.

Punatiilinen kiinteistö rakennettiin 1920-luvulla keramiikkatehtaaksi, jossa tehtiin sähkökeramiikkaa. 2000-luvun alussa kiinteistö modernisoitiin opetus- ja yritystiloiksi, jolloin se myös sai nimen Old Mill, ’vanha tehdas’.

Talon historia näkyy Old Millin tiloissa kaikkialla. Diakin opetustilat on rakennettu vanhoihin ilmaviin tehdashalleihin. Kiinteistön vieressä sijaitsi aikoinaan perinteinen Kupittaan saven tehdas.

Sodexo Old Mill -ravintola tarjoaa herkullista lounasta joka arkipäivä Diakin Turun-kampuksella.

Turku on sopivan kokoinen kaupunki, jossa välimatkat ovat lyhyet ja jossa on helppoa ja nopeaa liikkua paikasta toiseen kävellen, pyöräillen tai julkista liikennettä käyttäen.

Diakista on Turun keskustaan Kauppatorille vain 2,5 kilometriä. Kupittaan rautatieasemalle kävelymatka taittuu 5 minuutissa.

Turku on vilkas opiskelijakaupunki ja Kupittaa yksi sen kampusalueista, jossa liikkuu päivittäin tuhansia opiskelijoita. Diakin naapureina ovat Kupittaan alueen korkeakoulu- ja yrityskeskittymä, Turun yliopistollinen keskussairaala ja Itäharjun puutaloalue.

Kaiken kaikkiaan Turussa on lähes 40 000 opiskelijaa kuudessa korkeakoulussa.

Testaa Turku-tietämyksesi ja tee leikkimielinen Turku-visa Opiskelijakaupunki Turun sivuilla.


Kartta

Diakin Turun-kampus sijaitsee osoitteessa Ruukinkatu 2-4, 20540 Turku.

Diakista on Turun keskustaan Kauppatorille vain 2,5 kilometriä. Kupittaan rautatieasemalle kävelymatka taittuu 5 minuutissa.

Katso reitti kampukselle Föli-reittioppaasta.


Diakin kampusrakenneuudistus

Lue Diakin kampusrakenneuudistuksen vaikutuksista Turun-kampuksen toimintaan.