Siirry sisältöön

Pieksämäen-kampus

Huvilakatu 31 B, 76130 Pieksämäki
Katso aukioloajat
Katso kampusravintolan sivut

Diakin Pieksämäen-kampus sijaitsee noin kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja rautatieasemasta, Hiekanpään kampusalueella.

Samassa pihapiirissä sijaitsevat Pieksämäen lukio sekä Seurakuntaopisto, lastenkoti Valona sekä Valona vanhuspalvelut. Lähituntumassa sijaitsevat myös ammattiopisto Spesia, Pieksämäen uimahalli, urheilutalo ja jäähalli.

Diakin Pieksämäen-kampuksella voi opiskella sosiaali-, terveys- ja kirkon alan tutkintoja monimuotototeutuksena. Asioimistulkkausta voi opiskella monikampusperiaatteella.

Pieksämäki on Etelä-Savossa Pieksänjärven rannalla sijaitseva noin 19 000 asukkaan puistokaupunki. Välimatkat ovat keskustassa lyhyet ja vuokrataso on alhainen. Useat yksityiset vuokranantajat tarjoavat edullisia tilapäisasuntoja lähiviikoille.

Matkaa Kuopiosta Pieksämäelle on noin 92 km, Mikkelistä noin 77 km ja Jyväskylästä noin 87 km.

Diakin toimitilat sijaitsevat samassa B-rakennuksessa Pieksämäen lukion kanssa, mikä luo mukavan ja aktiivisen opiskelutunnelman sekä koulutuksellisia yhteistyön mahdollisuuksia.

Diakin palvelut Pieksämäellä


Kartta

Diakin Pieksämäen-kampus sijaitsee osoitteessa

Huvilakatu 31 B, 76130 Pieksämäki

Kävelymatka rautatieasemalta on reilu 2,5 km. Kuopiosta matkaa Pieksämäelle on noin 92 km, Mikkelistä noin 77 km ja Jyväskylästä noin 87 km.

Katso reitti kampukselle Pieksämäen paikallisliikenteen sivuilta.