Siirry sisältöön

Pieksämäen-kampus

Huvilakatu 31 B, 76130 Pieksämäki
Katso aukioloajat
Katso kampusravintolan sivut

Diakin Pieksämäen-kampus sijaitsee noin kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja rautatieasemasta, Hiekanpään kampusalueella.

Samassa pihapiirissä sijaitsevat Etelä-Savon ammattiopisto Esedu, STEP-koulutus, Hiekanpään yläkoulu, lastenkoti Valona sekä Valona vanhuspalvelut. Lähituntumassa sijaitsevat myös ammattiopisto Spesia, Pieksämäen uimahalli, urheilutalo ja jäähalli.

Diakin Pieksämäen-kampuksella voi opiskella sosiaali-, terveys- ja kirkon alan tutkintoja monimuotototeutuksena. Asioimistulkkausta voi opiskella monikampusperiaatteella.

Pieksämäki on Etelä-Savossa Pieksänjärven rannalla sijaitseva noin 18 000 asukkaan puistokaupunki. Välimatkat ovat keskustassa lyhyet ja vuokrataso on alhainen. Useat yksityiset vuokranantajat tarjoavat edullisia tilapäisasuntoja lähiviikoille.

Matkaa Kuopiosta Pieksämäelle on noin 92 km, Mikkelistä noin 77 km ja Jyväskylästä noin 87 km.

Diakin toimitilat sijaitsevat samassa B-rakennuksessa STEP-koulutuksen kanssa, mikä luo mukavan ja aktiivisen opiskelutunnelman sekä koulutuksellisia yhteistyön mahdollisuuksia.


DiakHub Itä-Suomen toiminta alkaa vuonna 2023

Diakin Pieksämäen-kampuksen toiminta muuttuu. Tämä pohjautuu Diakin hallituksen tekemään kampusrakenneuudistuksen, joka tiivistää Diakin kampusten määrän kolmeen pysyvään kampukseen ja ja Pieksämäeltä käsin toimivaan DiakHub Itä-Suomen koulutus- ja kehittämisyksikköön. 

DiakHub Itä-Suomi on Diakonia-ammattikorkeakoulun liikkuva koulutus- ja kehittämisyksikkö, joka toimii Pieksämäellä. Alueilta lähtevään koulutustarpeeseen vastaamme kouluttamalla erityisellä liikkuvalla koulutusmallilla ja verkkopainotteisesti sosiaali-, terveys- ja kirkon alojen ammattilaisia. Uuden toimintayksikön ensimmäiset koulutukset aloittavat vuonna 2023 Joensuussa ja Pieksämäellä.

DiakHub Itä-Suomessa tehdään myös työelämän tarpeisiin räätälöityä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa. Ratkomme alueen haasteita yhdessä työelämäkumppaneiden, DiakHub Itä-Suomen opiskelijoiden, opettajien sekä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimijoiden kanssa. 

Lue lisää täältä. 


Diakin palvelut Pieksämäellä


Kartat

Diakin Pieksämäen-kampus sijaitsee osoitteessa

Huvilakatu 31 B, 76130 Pieksämäki

Kävelymatka rautatieasemalta on reilu 2,5 km. Kuopiosta matkaa Pieksämäelle on noin 92 km, Mikkelistä noin 77 km ja Jyväskylästä noin 87 km.

Katso reitti kampukselle Pieksämäen paikallisliikenteen sivuilta.

Kampuksen kartta löytyy Tuudo-opiskelusovelluksesta kohdasta Kartta. Lataa Tuudo sovelluskaupasta!