Siirry sisältöön

Helsingin-kampus

Kyläsaarenkuja 2, 00580 Helsinki
Katso aukioloajat
Katso kampusravintolan sivut

Diakin Helsingin-kampus sijaitsee kehittyvässä Kalasatamassa: Arabianrannan, pohjoisen Kalasataman ja Kumpulan kampuskeskittymässä, Arabian kauppakeskuksen palveluiden läheisyydessä.

Rakennus on valmistunut vuonna 2015, ja sen suunnittelussa on huomioitu ekologiset arvot ja esteettömyys.

Diakin kampus HelsingissäSuunnittelua ovat inspiroineet digitaalisen avoimuuden, käyttäjälähtöisyyden,kansainvälisyyden ja yhteisöllisyyden teemat.

Helsingin-kampuksella opiskelee lähes 2 500 sosiaali-, terveys- ja tulkkauksen alan opiskelijaa.

Katso videolta kampuksen virtuaalinen esittely:

 

Luentotilojen opetusteknologia mahdollistaa luentojen taltioinnin sekä opiskelijaryhmien kokoamisen etänä samalle luennolle kaikilta Diakin kampuksilta.

Kuva luokkatilasta Helsingin-kampuksella.

Opiskelijapalvelut, ICT-palvelut ja kirjasto- ja tietopalvelut ovat keskitetysti yhdessä kerroksessa. Opiskelijakunta O’Diakon tilat ovat ruokalan yhteydessä ensimäisessä kerroksessa.


Taidenäyttelyt

Helsingin-kampuksella on säännöllisesti esillä kaikille avoimia taidenäyttelyitä. Onko sinulla idea uudeksi taidenäyttelyksi Helsingin-kampuksella? Ota yhteyttä: viestinta@diak.fi.


Hyödynnä palveluitamme!

Tiesitkö, että Diakin Helsingin-kampuksella toimivat kirjasto, kappeli ja ravintola Food & Co Diak Kalasatama ovat muidenkin kuin opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä? Niin lähialueen asukkaat kuin satunnaiset ohikulkijatkin voivat hyödyntää näitä palveluita.

Kuva ravintolasta Helsingin-kampuksella.

Vuokraamme mielellämme Helsingin-kampuksen tiloja. Kaikissa kokous-, opetus- ja konferenssitiloissamme on uudenaikainen opetus- ja äänentoistoteknologia. Kampukselta löytyy myös kappeli.

Käytössäsi on esimerkiksi kansainvälisen tason konferenssitila varustettuna simultaanitulkkauskopeilla. Voit vuokrata myös pienempiä tilojamme esimerkiksi kokouksia ja hanketapaamisia varten.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

vahtimestari Timo Kulmanen
040 509 1078, timo.kulmanen@diak.fi


Kartat

Katso reitti kampukselle HSL:n reittioppaasta.

Kampuksen kartta löytyy Tuudo-opiskelusovelluksesta kohdasta Kartta. Lataa Tuudo sovelluskaupasta!


Parkkipaikat ja kulkuyhteydet

Helsingin-kampuksen käyntiosoite on Kyläsaarenkuja 2, 00580 Helsinki. Kulkuyhteydet kampukselle ovat erinomaiset.

Rautatientorilta esim. busseilla 55 (pois pysäkillä Haukilahdenkatu 3009), 75, 77, 785, 722, 68, 731 ( pois Paavalin kirkolla, pysäkki 3025 ja kävelyä 600 m) tai raitiovaunulla 6 (Arabia).

Kampista esim. bussilla 70 tai Metrolla Sörnäisiin ja siitä esim. 6 ratikalla, pois Paavalinkirkolla. Tai metrolla Kalasatamaan ja siitä bussilla 55 (Koskelaan päin) tai bussilla 56 (Kannelmäki as.), pysäkillä 3009 Haukilahdenkadulla pois ja kampukselle on matkaa 300 m.

Töölöntorilta 8 ratikalla Paavalinkirkolle.

Helsinki-Vantaa lentoasemalta bussilla 615 ja Hattulantien pysäkillä (2402) pois ja kävelyä 1,3 km. Lentokentältä pääsee myös P-junalla Malmille, josta bussi 70T Kumpulan kampuksen pysäkille (3028) sekä kävelyä n. 700 m. P-junalla voi tulla myös Käpylään, josta bussilla 56 Kalasatamaan päin ja Haukilahdenkadun pysäkillä (3008) pois.

Pasilasta asemalta bussilla 506 (Viikin suuntaan), bussista pois Kumpulan kampuksen pysäkillä (3037) ja siitä puolisen kilometriä kävelyä kampukselle. Ratikalla 7A tultaessa jäädään pois Hattulantien pysäkillä (0266), josta kävelyä 1,2 km. Kävellen Pasilan asemalta tulee matkaa 2,4 km.

Kun suunnittelet matkaa kampukselle, etsi sopivin kulkuyhteys HSL:n reittioppaasta. Siellä on vaihtoehtoja, pysäkkilistaukset ja kartat. Linkki reittioppaaseen on https://www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulut.

Parkkipaikat

Parkkipaikkojen määrä kampuksella on määräytynyt Helsingin kaupungin kaavoituksen mukaan. Kampuksen parkkipaikat ovat henkilöstön käytössä pysäköintiluvalla. Pysäköintipaikoista yksi on invapaikka, jota voi käyttää erillisellä liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella. Pysäköinninvalvonnasta vastaa Aimo Park Oy. 

Pysäköintimahdollisuuksia voi löytyä kadun varrelta ja Arabian kauppakeskuksen lähettyviltä.

Arcada-hallin (Diakin viereinen rakennus) pysäköintialue ei ole Diakin käytössä. Arcada-hallin ja Praticumin välissä oleva hiekkakenttä ei ole virallista pysäköintialuetta.

Pyöräpaikat

Kampuksella on 160 pyöräpaikkaa.


Opiskele Helsingissä