Siirry sisältöön

työelämäyhteistyö

Alumnitapaaminen

Tervetuloa syksyn ensimmäiseen alumnitapaamiseen! Alumnitapaamisessa perehdytään yhdessä valittuun aiheeseen. Yhteisen alustuksen jälkeen pääset jakamaan kokemuksia, keskustelemaan aiheesta ja verkostoitumaan muiden alumnien kanssa. Tilaisuuden teema

Osallistavan kehittämisen tori (Helsinki)

Tervetuloa Diakin Helsingin-kampuksella järjestettävälle Osallistavan kehittämisen torille tiistaina 6.9.2022 klo 13–16. Osallistavan kehittämisen OSKE-torilla työelämän toimijat pääsevät verkostoitumaan ja rakentamaan yhteistyötä Diakin kanssa. Työelämätahoilla

Sote-ammattilaisten ohjausosaamista vahvistamassa

Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten ohjausosaamisen on oltava vankkaa, jotta asiakkaat tavoittavat eri sote-alan toimijoiden tuottamat palvelut. Diakin vuosikirja valottaa ohjauksen ja valmennuksen käyttöä ja kehittämistä.

Satainno kokoaa sote-tutkimusta, kehittämistä ja osaamista

Diak on mukana Satainno-yhteistyöalustassa, joka kokoaa satakuntalaiset sosiaali- ja terveysalan tutkimus-, kehittämis-, innovaatio- ja koulutustoimijat yhteisen tiedon äärelle.

Diak alkaa kouluttaa Porissa terveydenhoitajia

Diakonia-ammattikorkeakoulu aloittaa terveydenhoitajien kouluttamisen Satakunnan tarpeisiin. Ensimmäiset terveydenhoitajaopiskelijat aloittavat Porin-kampuksella elokuussa 2023.

Diakin ja Hoivatien yhteisenä tehtävänä sote-alan vetovoiman kasvattaminen

Viime talvena Hoivatie ja Diak allekirjoittivat yhteistyösopimuksen, ja 2.5.2022 yhteistyötä päästiin visioimaan ensimmäistä kertaa kasvokkain. Päivän aikana päällimmäiseksi asiaksi nousi usko alan vetovoimaan tulevaisuudessa.

Alumni, hae mentoriksi Diakin opiskelijalle!

Haemme alumnimentoreita Diakin loppuvaiheen opiskelijoille. Alumni toimii mentorina Diakin nykyiselle opiskelijalle opastaen tätä kohti opinnoista valmistumista ja työelämää.

Dialogi-media: Korkeakoulujen kumppanuudet vastaavat yhteiskunnallisiin haasteisiin

Korkeakoulut kiinnittyvät ympäröivään yhteiskuntaan monenlaisten kumppanuusverkostojen avulla. Koulutustoiminnan lisäksi tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnalla lisätään parhaimmillaan vaikuttavuutta. Lue uudesta Dialogi-median teemanumerosta esimerkkejä Diakin kumppanuuksista ja yhteistyöverkostojen rakentamisesta.

Osallistavan kehittämisen tori (Helsinki)

Tervetuloa Diakin OSKE-torille 8.2. klo 13–16. Tori järjestetään Howspace-verkkoalustalla.

Osallistavan kehittämisen tori (Pieksämäki)

Tule esittelemään ja tarjoamaan opiskelijoillemme opinnäytetöiden, oppimistehtävien ja kehittämishankkeiden aiheita sekä kertomaan harjoittelumahdollisuuksista työyhteisössänne. Tilaisuus toteutuu webinaarina ti 25.1. iltapäivällä Zoomissa sekä helmikuun ajan