koulutus

Diakonissan työ ennen ja nyt – diakonissat kertovat

Mikä on diakonissa? Miten diakoniatyö on muuttunut vuosien saatossa? Diakonissa-opiskelijat Minna Ahmonsaari, Marianne Lönnqvist ja Milla Saatsi kertovat.

Ammattikorkeakoulujen kannanotto: Suomen menestys riippuu osaamisesta – seuraavalla hallituksella käsissään kohtalon kortit

Korkea osaamistaso ja sen joustava kehittäminen ovat tärkeimmät vahvuudet, joiden varaan Suomen hyvinvointi tulevaisuudessa rakentuu. Siksi koulutukseen, tutkimukseen ja innovaatioihin panostaminen tulee nostaa seuraavan hallituksen strategiseksi painopisteeksi. Suomi pärjää myös tulevaisuudessa kansakuntana vain, jos korkeakoulujen, tutkimuksen ja osaamisen rahoituksesta huolehditaan.

Ilmoittaudu koulutukseen: Valmentava johtajuus oppilaitosyhteisössä

Millainen johtaja olet? Haluatko johtaa työyhteisöäsi valmentavalla otteella? Miten kehittäisit yhteisösi toimintakulttuuria? Ilmoittaudu maksuttomaan valmentavan johtamisen koulutukseen!

Sosionomitutkinnolla varhaiskasvatuksen opettajaksi — vielä ehdit!

Uusi varhaiskasvatuksen lakiuudistus astui voimaan 1.9.2018. Lakiuudistuksen myötä ammattikorkeakouluista valmistuu varhaiskasvatuksen opettajien sijaan varhaiskasvatuksen sosionomeja. Kevään yhteishaku on viimeinen tilaisuus saada varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus ammattikorkeakoulututkinnolla.

Monikulttuurisuuden erikoistumiskoulutus vahvistaa asiantuntijuutta – haku auki nyt

Turun yliopiston ja Diakin yhteistyönä järjestämä koulutus tarjoaa välineitä monikulttuurisen ja kansainvälisen työn ammattilaisena toimimiseen. Kansainvälinen yhteistyö ja liikkuvuus vaikuttavat nykypäivän työyhteisöjen arkeen entistä Lue lisää

Sosionomi-diakonin yhdistelmätutkinto Diakin vetonaula syksyn yhteishaussa      

Diakonia-ammattikorkeakoulun koulutustarjonta kiinnosti jälleen hakijoita syksyn yhteishaussa. Diakiin haki 3,98 ensisijaista hakijaa yhtä aloituspaikkaa kohden. Syksyn yhteishaku korkeakouluopintoihin päättyi keskiviikkona 19.9.2018.

Diak kouluttaa sote-alan osaajia ennakoivasti työelämän tarpeisiin 

Syksyllä 2018 Diakissa aloitti opiskelunsa 71 sosiaali- ja terveysalan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opiskelijaa kahdessa sosiaali- ja terveysalan tarpeisiin vaastaavassa koulutusohjelmassa: Osallisuuden edistäminen ja sosiaalinen kuntoutus ja Johtamisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan palvelutoiminnan kehittäminen.

Rene 2018 -symposiumi

Turun yliopiston hoitotieteen laitoksen Research in Nursing Education (RENE) -tutkimusryhmä, Diak, SeAmk ja Turun AMK järjestävät terveysalan koulutustutkimuksen RENE 2018 -symposiumin. Symposiumissa luodaan katsaus terveysalan Lue lisää

Osallistavan kehittämistoiminnan OSKE-tori

Diakissa Helsingissä järjestetään osallistavan kehittämistoiminnan tapahtuma OSKE-tori, jossa työelämän toimijat ja opiskelijat pääsevät verkostoitumaan ja rakentamaan yhteistyötä mm. opiskelijaprojektien ja AMK-perustutkinnon opinnäytetöiden muodossa. Diakin Lue lisää