Siirry sisältöön

Ilmoittaudu Diakin avoimen AMK:n syksyn 2024 opintoihin: suurin osa kaikille maksuttomia!

Diakin avoimen ammattikorkeakoulun syksyn 2024 opintotarjonta on julkaistu avoimen amk:n verkkokaupassa. Ilmoittautumisajankohdat vaihtelevat opintojakson aloitusajankohdasta riippuen. Elokuussa alkaviin opintoihin ilmoittautuminen on käynnissä. 

Avoimessa ammattikorkeakoulussa on tarjolla Diakin sosiaali-, terveys-, tulkkaus- ja kirkon alan AMK- sekä YAMK-tutkintojen opetussuunnitelmiin kuuluvia opintoja. Tutustu Diakin opintoihin, päivitä aiempaa osaamistasi, valitse kirkon alojen virkoihin vaadittavat aiempaa tutkintoa täydentävät opinnot tai ota haltuun kokonaan uusi osaamisalue.  

Opintoja järjestetään päivä-, monimuoto- ja verkkototeutuksina. Tarkista aikaan sidottu verkko-opetus ja kampuksilla tapahtuva lähiopetus ilmoittautumissivun opintojakson tiedoista.

Nostoja kevään 2024 opintotarjonnasta 

  •  Palaset-malli huumeita käyttävän nuoren läheisten tukemiseen 3 op (0 €)

Kaipaatko välineitä huumeita käyttäviä nuorten läheisten kanssa työskentelyyn? Palaset-malli on kehitetty työmenetelmäksi ammattilaisille tukemaan läheisiä nuoren huumeiden käytön synnyttämässä kriisissä. 

Ilmoittaudu avoimen AMK:n verkkokaupassa! 

  • Seksuaalisuuden ja sukupuolen ymmärtäminen kohtaamistyössä 5 op (0 €):

Haluatko oppia kohtaamaan seksuaalisuuteen ja sukupuoleen liittyviä asioita? Verkko-opintojaksolla lisäät tietämystäsi seksuaalisuuden ja sukupuolen ajankohtaisista kysymyksistä, ja saat välineitä aiheen ammatilliseen ja eettiseen käsittelyyn. 

Ilmoittaudu avoimen AMK:n verkkokaupassa! 

  • Työturvallisuus ja riskienhallinta haasteellisissa asiakastilanteissa 1 op (0€):

Opintojaksolla opit hahmottamaan organisaation, työnantajan ja työntekijän vastuita ja velvollisuuksia työturvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Ilmoittaudu avoimen AMK:n verkkokaupassa! 

  • Digitaalinen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen uudistuvissa palvelujärjestelmissä 5 op (0 €):

Haluatko oppia ymmärtämään digitaalisen teknologian merkitystä ja syventää osaamistasi yksilöiden ja yhteisöjen terveyden edistämisessä? 

Ilmoittaudu avoimen AMK:n verkkokaupassa! 

  • Koulun sosiaalityön perusteet 5 op (0 €):

Haluaisitko työskennellä koulukuraattorina? Verkko-opintojaksolla perehdyt siihen, millainen ympäristö edistää hyvinvointia koulussa. Miten moniammatillisuus ja verkostotyö toteutuu oppilaitoksissa? Mitä tietoa kuraattorina tarvitset? 

Ilmoittaudu avoimen AMK:n verkkokaupassa!

Ilmoittaudu mukaan 

Tutustu koko opintotarjontaan ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://hakija.diak.fi 

 Avoimen amk:n opintojen maksutapana on vain Paytrail, ellei opintojen tiedoissa erikseen toisin mainita. Opintomaksu peritään heti ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli saat paikan valitsemiisi opintoihin. Jos jäät varasijalle, opintomaksu peritään vasta, jos voimme tarjota sinulle peruutuspaikan valitsemiisi opintoihin.  

 Tutustu tarjontaamme ja lue lisää avoimessa AMK:ssa opiskelusta meidän verkkosivullamme! 

Tutustu Diakin avoimen ammattikorkeakoulun yleisiin ilmoittautumisohjeisiin. 

Yhteystiedot

Diakin opintotoimisto 

opintotoimisto.diak.fi 

Puh. 029 469 6433 (ma-to klo 9–12)