Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: terveysalan lehtori Poriin

Haemme nyt Diakin Porin-kampukselle terveysalan lehtoria määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2023-31.12.2023.

Terveysalan lehtori opettaa ensisijaisesti näyttöön perustuvaa hoitotyötä, erityisesti sisätautien ja kirurgisen kliinisen hoitotyön perusteita ja lääkehoitoa. Tehtäviin kuuluvat myös harjoitteluiden ja opinnäytetöiden ohjaus sekä taitopaja- ja simulaatio-opetus. Terveysalan lehtori osallistuu TKI-toimintaan, Diakin työelämäyhteistyöhön sekä kansainväliseen toimintaan.

Täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen.

Sinulla on laaja-alaista terveysalan ja sen palvelujärjestelmän tuntemusta sekä kokemusta sisätautien ja kirurgisesta hoitotyöstä, verkko- ja monimuoto-opetuksesta sekä ohjaustyöstä korkeakoulussa. Hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla edistät työelämän yhteistyöverkostoja ja kehität opetustyötä verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä asemassa. Eduksi katsotaan valmius opettaa ja ohjata myös englanniksi sekä kokemus terveydenhoitotyöstä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi.

Tehtävä sijoittuu Diakin Porin-kampukselle, mutta työtehtäviä on mahdollisesti ajoittain myös muilla kampuksilla.

Lehtorin kuukausipalkka määräytyy yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan (alkupalkka 3 566,06 € ilman lisiä).

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Annukka Armanto, p. 040 0156349, 3.5. klo 12.30-14.30 ja 9.5. klo 15-16.

Haethan tehtävään viimeistään 10.5.2023. Liitäthän hakemukseen CV:n ja hakemuskirjeen.