Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: viestinnän asiantuntija REACT-hankkeeseen

Haemme nyt Diakiin Yritysten vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja digitalisaatio (REACT, Etelä-Suomi) -hankkeeseen viestinnän asiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.1.2023-31.12.2023. Tehtävä sijoittuu Helsingin-kampukselle.

REACT, Etelä-Suomi -hanke (Euroopan sosiaalirahaston eli ESR:n osarahoittama hanke) on osa valtakunnallista TEMin rahoittamaa kokonaisuutta, johon osallistuvat Suomen ammattikorkeakoulut. Hankekokonaisuuden tavoitteena on tukea pk-yrityksiä vihreässä siirtymässä sekä vahvistaa yritysten ja niiden henkilöstön muutoskyvykkyyden kehittämistä. Hankekokonaisuudessa kehitetään uudenlaisia oppimiskokonaisuuksia ja toteutetaan erilaisia tapahtumia, joilla tuetaan alueellisesti ja valtakunnallisesti yrityksiä ja yrittäjiä vihreässä siirtymässä sekä uusien teknologioiden hyödyntämisessä.

Hankekokonaisuus on jaettu valtakunnallisesti neljään suuralueeseen. Etelä-Suomen hankkeen toteutuksesta vastaa Metropolia-ammattikorkeakoulu. Diak puolestaan vastaa Etelä-Suomen hankkeen markkinointi- ja viestintätoimenpiteet sisältävästä työpaketista, johon nyt haetaan viestinnän asiantuntijaa.

Viestinnän asiantuntijana

  • vastaat Etelä-Suomen hankkeen markkinointi- ja viestintätoimenpiteet sisältävästä työpaketista
  • tuet hankkeen tavoitteiden saavuttamista ja teet muiden viestijöiden kanssa vaikuttavaa, näyttävää ja yhdenmukaista toteutusta oppilaitoksesta riippumatta
  • vastaat viestintä- ja markkinointisuunnitelman laatimisesta ja toteutuksen seurannasta sekä päivittämisestä
  • suunnittelet ja toteutat toimenpiteitä yhdessä päätoteuttajan, työpakettien vetäjien ja osatoteuttajien kanssa.
  • Lisäksi markkinointi- ja viestintätoimenpiteiden yhteensovittaminen muiden suuralueiden toimenpiteiden kanssa on sinun vastuullasi.
  • Tehtäviin kuuluu lisäksi hankkeen tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen, niistä viestiminen ja markkinointi.

Mitä toivomme sinulta?

  • Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta menestyksekkäästä hankeviestinnästä tai viestinnän ja markkinoinnin projekteista.
  • Toimit sujuvasti verkostomaisessa hankkeessa vastuullisena työpaketin vetäjänä, ja sinulla on tavoitteellinen ja määrätietoinen työskentelyote.
  • Tarvitset työssä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
  • Eduksi tehtävässä on kokemus ESR- ja/tai EAKR-hankkeista sekä pk-yrityksille suunnattujen palvelujen markkinoinnista ja viestinnästä.

Tarjoamme sinulle moninaisen, innostuneen ja ammattitaitoisen organisaation tuen, välittävän työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö, Jari Karjalainen, p. 050 5489678, 21.12. klo 10–12 ja 28.12. klo 10–12.

Luemme hakemuksia jo hakuaikana. Haethan tehtävään siis pian, kuitenkin viimeistään 6.1.2023.