Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: suomen kielen ja viestinnän lehtori

Haemme nyt Diakiin suomen kielen ja viestinnän lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2023 alkaen (aloitusajankohta myös neuvoteltavissa). 

Lehtorina tehtäviisi kuuluu suomen kielen ja viestinnän opetus tulkkauksen ja sosiaali- ja terveysalan koulutuksissa sekä opinnäytetöiden suomen kielen ohjaus. Osallistut tarvittaessa myös Diakin hanketoimintaan. Kehität opetustyötä verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä asemassa. 

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen.  

Arvostamme laaja-alaista kokemusta ja asiantuntemusta suomen ja viestinnän opetuksesta ja ohjauksesta sekä kokemusta verkko- ja monimuoto-opetuksesta. Eduksi katsomme selkokielen osaamisen, koulutusalojemme tuntemuksen ja kokemuksen korkeakouluopetuksesta.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi. 

Tehtävä sijoittuu Turun-kampukselle kevätlukukaudeksi 2023 ja sen jälkeen Helsingin-kampukselle. Opetustehtäviä voi olla myös Diakin muilla kampuksilla.  

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse koulutuspäällikkö Satu Holm p. 040-5963416, 16.12. ja 21.12. klo 14.00-16.00. 

Haethan tehtävää viimeistään 31.12.2022.