Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: tulkkauksen lehtori

Haemme nyt Turun-kampukselle tulkkauksen lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2023 alkaen. Ensisijainen työpiste on Turun-kampus 30.6.2023 asti, minkä jälkeen se vaihtuu Helsingin-kampukseksi.

Tulkkauksen lehtori opettaa pääsääntöisesti viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutuksessa. Työnkuva sovelletaan valittavan henkilön osaamisen mukaan, se painottuu osaamisen perusteella joko puhevammaisten kommunikaation tai suomalaisen viittomakielen sekä näiden tulkkauksen sisältöihin. Muita mahdollisia opetussisältöjä ovat kuuroutuneille ja kuurosokeille tulkkaus, pedagogiset opinnot, yrittäjyys ja järjestöosaaminen tai kirjoitustulkkaus.  Tulkkauksen lehtori osallistuu myös TKI-toimintaan, kehittää Diakin työelämäyhteistyötä ja kansainvälistä toimintaa. Opetustehtäviä toteutetaan lähiopetuksena ja verkon kautta etäopetuksena.

Toivomme, että täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen ja sinulla on viittomakielen tulkkauksen korkeakoulututkinto tai puhevammaisten tulkkauksen tutkinto sekä kokemusta käytännön tulkkaustyöstä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Raija Roslöf, p. 040 7063803.

Haethan tehtävään viimeistään 20.11.2022.