Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: markkinointikoordinaattori

Haemme nyt Diakiin Helsingin-kampuksille markkinointikoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Tule tekemään Suomen suurimman sosiaalialan korkeakoulun markkinointia ja viestintää! Markkinointikoordinaattorina vastaat Diakin koulutusten ja palvelujen markkinoinnin koordinoinnista, toteutuksesta ja kehittämisestä sekä tapahtumien organisoinnista.    

Olet osa motivoitunutta ja kehittämisorientoitunutta viestintätiimiä ja valtakunnallista työyhteisöä. Diakissa sinun ei tarvitse aamuisin miettiä, miksi teet työtäsi. Diakilaisia asiantuntijoita ohjaa ja motivoi työssään vahva arvopohjaisuus: rakennamme kestävää ja tasa-arvoista maailmaa. Saat olla mukana keksimässä uusia tapoja edistää inhimillisempää ja kestävämpää maailmaa. 

Pääset mukaan monialaisiin työryhmiin kehittämään Diakin palvelutarjontaa ja sen markkinointia. Tuotat sisältöjä eri kanaviin ja organisoit opiskelijalähettilästoimintaamme.  

Tehtäviisi kuuluvat: 

  • Koulutusten ja palvelujen markkinoinnin kehittäminen, suunnittelu, koordinoiminen ja toteutus yhdessä viestintätiimin ja mainos- sekä mediatoimistokumppaneiden kanssa 
  • Monikanavainen sisällöntuotanto 
  • Tapahtumien järjestäminen ja niihin liittyvä viestintä 
  • Muut markkinoinnin ja viestinnän tehtävät. 

Lisäksi pääset käyttämään luovuuttasi, kehittymään ja haastamaan itseäsi viestintätiimin yhteisissä kehittämisprojekteissa ja ideoimaan, kuinka tavoittaa kohderyhmämme entistä paremmin. 

Mitä toivomme sinulta?  

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tarvitset työssäsi myös englannin kieltä. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta alalta. Työskentelet itsenäisellä otteella yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Olet tavoitteellinen ja idearikas tiimipelaaja, ja kanssasi on mukava työskennellä. Olet työssäsi järjestelmällinen ja siedät aikataulupainetta hyvin. 

Tiedät, miten onnistunut markkinointikampanja toteutetaan ja miten oikeat kohderyhmät tavoitetaan.  Digimarkkinoinnin kanavat ja työkalut ovat sinulle tuttuja käytännön tasolla. Osaat analysoida markkinoinnin tuloksia ja kehittää toimintaa dataan pohjautuen. Osaat tuottaa vetäviä markkinointitekstejä.  

Innostut tapahtumajärjestämisestä, laitat itsesi likoon Diakin palvelujen tunnetuksi tekemiseksi ja pidät langat käsissäsi niin, että tapahtumat onnistuvat odotetusti. 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme perusteellisen perehdytyksen, hyvät henkilöstöedut, kuten tasokkaat työvälineet ja -tilat, kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedut. Viikkotyöaika on 36,25 h. Etätyömahdollisuus. 

Lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Aura Vuorenrinne, p. 040 509 2577, 30.9. klo 10-11 ja 7.10. klo 9–10.  

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.10.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.