Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: assistentti hankkeiden taloushallintoon

Haemme nyt hankkeiden taloushallintoon assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Assistentti tekee ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämistoiminnan sekä muiden hankkeiden taloushallintoon ja dokumentointiin liittyviä tehtäviä, kuten hankkeiden talouden seurantaa ja raportointia sekä maksatushakemuksia. Assistentti tukee projektipäälliköitä hankkeiden talousasioissa ja vastaa talouden ja rahoittajan ohjeiden toteutumisesta omalla vastuualueellaan. Assistentti osallistuu myös hankkeiden budjetointiin hankkeen valmisteluvaiheessa.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomin tutkinto tai muu vastaava koulutus), hyvät tietotekniset valmiudet ja kykyä uusien järjestelmien haltuunottoon. Sinulla on myös kokemusta ja osaamista projektien tai hankkeiden taloushallinnosta ja kirjanpidosta. Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, aktiivista ja itsenäistä työotetta, organisointi- ja priorisointikykyä, asiakaspalvelutaitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Eduksi katsotaan ammattikorkeakoulussa käytössä olevien järjestelmien tuntemus (esim. Reportronic, InvoiceReady, M2, Raindance sekä Eura2014-järjestelmä).

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Työpaikkasi on Diakin Helsingin-, Oulun-, Pieksämäen- tai Porin-kampuksella. Diakissa on joustavat etätyökäytännöt.

Lisätietoja tehtävästä antavat rehtori Elina Juntunen, puh. 040 766 1312, ma 18.7. klo 10–12 ja ma 25.7. klo 10–12. tai kehitysjohtaja Elina Ylikoski, puh 040 550 9393, to 4.8. klo 10-12 ja pe 5.8. klo 9-10.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Haethan tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 14.8.2022.