Siirry sisältöön

Diak tarjoaa maksuttomia korkeakouluopintoja ukrainalaisille

Diakonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa ensi lukuvuoden aikana maksuttomia ammattikorkeakouluopintoja ukrainalaisille. Tarjonnassa on muun muassa suomen kielen sekä sosiaali- ja terveysalan opintoja englanniksi.

Ukrainalaisille on tarjolla Diakin koulutusvalikoimaan kuuluvaa englanninkielistä tarjontaa avoimessa ammattikorkeakoulussa.

– Tarjolla on sosiaali- ja terveysalan AMK- ja YAMK-opintoja sosiaali- ja terveysalalla. AMK-opintoja voi suorittaa Helsingin-kampuksella. YAMK-koulutus toteutuu kokonaan verkossa, kertoo Diakin vararehtori, koulutusjohtaja Pirjo Hakala.

Maksuttomia opintoja voivat suorittaa ukrainalaiset iästä riippumatta. He voivat ilmoittautua maksutta kaikkiin Diakin avoimen ammattikorkeakoulun syyslukukauden tarjonnassa oleviin englanninkielisiin opintoihin. Hakijat saavat ohjausta ja neuvontaa sopivien opintojen valinnassa.

Avoimen ammattikorkeakoulun kautta ei voi saada tutkinto-opiskeluoikeutta, mutta opinnot voidaan hyväksyä tutkintoon johtavaan koulutuksen hakeutumisen ja hyväksynnän jälkeen.

Katso ukrainalaisille tarjolla oleva opetustarjonta Diakin englanninkielisiltä nettisivuilta.