Siirry sisältöön

HAR3-harjoittelija Zekkiin

YTYÄ/Zekki-hankkeet etsivät yhteistyössä HAR3-harjoittelijaa.

YTYÄ opiskeluun – yhteisöllisuutta ja tukea on Diak ja opiskelijakunta O’Diakon yhteishanke, jonka tavoitteena on korkeakouluopiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen. Zekki on Nuorten digitaaliset tukipolut 3X10D-hankkeessa kehitelty digipalvelu, jonka tavoitteena on edistää nuorten hyvinvointia.

Tutustu Zekkiin tästä linkistä.

Harjoittelun tavoitteena:

  • Suunnitella, miten Zekki voisi toimia systemaattisena osana opiskeluhyvinvoinnin tukena Diakissa? Samalla pohtia sitä, miten Diakin opiskeluhyvinvoinnin mallit saadaan vastaamaan opiskelijoiden tarpeita.

Harjoittelija saa ohjausta sekä YTYÄ opintoihin -hankkeesta että Nuorten digitaaliset tukipolut – 3X10D -hankkeesta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Heli Sipilä, projektipäällikkö, YTYÄ opintoihin
heli.sipilä@diak.fi

Reija Paananen, projektipäällikkö Nuorten digitaaliset tukipolut – Zekki
reija.paananen@diak.fi