Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: kumppanuuskoordinaattori

Haemme nyt Diakiin kumppanuuskoordinaattoria määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2022–31.12.2023. 

Kumppanuudet erilaisten työelämän sidosryhmien, yritysten ja organisaatioiden kanssa ovat avainroolissa Diakin strategiassa. Kumppanuuskoordinaattorin tehtävänä on Diakin kumppanuusverkoston suunnittelu, rakentaminen, ylläpitäminen ja kehittäminen yhdessä johtoryhmän ja muiden asiantuntijoiden kanssa. 

Tehtävässä teet avauksia uusien kumppanuuksien rakentamiseksi, luot yhteistyön mahdollisuuksia ja hoidat jo olemassa olevia kumppanuuksiamme. Tulet toteuttamaan kumppanuusmalliamme, kartoitat, ennakoit ja analysoit kumppaneiden ja asiakkaiden osaamis- ja kehittämistarpeita sekä viet palvelu- ja tuotekehitysideat suunnitteluun ja toteutukseen. 

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja käytännön kokemusta verkostoissa toimimisesta, kestävien yhteistyösuhteiden rakentamisesta sekä projektien läpiviennistä. Sosiaali- ja terveysalan tuntemus, pedagoginen pätevyys sekä palvelumuotoilu- ja fasilitointiosaaminen ovat tehtävässä eduksi. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö-, neuvottelu-, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Olet järjestelmällinen ja osaat organisoida suuria kokonaisuuksia, ja sinulla on myös kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Tehtävä edellyttää itsenäistä, päämäärätietoista, aktiivista ja tavoitteellista asennetta kumppanuuksien rakentamiseen ja asiakkuuksien hoitoon.  

Kumppanuuskoordinaattorin tehtävä voi sijoittua Diakin Helsingin-, Oulun- tai Porin-kampukselle ja tehtävään voi sisältyä matkustamista Suomessa. 

Tarjoamme sinulle uuden ja mahdollisuuksia täynnä olevan tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä sekä ammattitaitoisessa korkeakoulussa. Saat tueksesi välittävän työyhteisön ja pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja, rehtori Elina Juntunen, p. 040 766 1312, to 2.6. klo 16–17, ma 6.6. klo 11–12. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Haethan tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 12.6.2022 mennessä.