Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: viittomakielen lehtori

Viittovan naisen kädet.
Haemme nyt viittomakielen lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen. Ensisijainen työpiste on Turun-kampus 30.6.2023 asti, minkä jälkeen se vaihtuu Helsingin-kampukseksi.

Viittomakielen lehtori opettaa pääsääntöisesti viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutuksessa. Tehtäviin kuuluu ryhmävastaavan tehtäviä ja muita opetussisältöjä. Hän vastaa suomalaisen viittomakielen opetuksesta, sen kehittämisestä sekä materiaalintuotannosta osana lehtoritiimiä. Viittomakielen lehtori osallistuu TKI-toimintaan sekä kehittää Diakin työelämäyhteistyötä ja kansainvälistä toimintaa. Opetustehtäviä toteutetaan sekä lähiopetuksena että verkon kautta etäopetuksena.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen. Toivomme, että äidinkielesi tai ensikielesi on suomalainen viittomakieli ja että sinulla on kokemusta suomalaisen viittomakielen opetustyöstä sekä vahvat digitaidot. Tulkkaustutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Raija Roslöf, p. 040 7063803. Voit tarvittaessa sopia videopuheluajan tekstiviestinä, soittoajat: torstai 12.5. klo 8:00–16:00, maanantai 16.5. klo 8:00–15:00 ja keskiviikko 18.5. klo 8–10:00 ja klo 14–16:00.

Haethan tehtävää viimeistään 22.5.2022.