Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: kirkon alan lehtori

Haemme nyt Helsingin-kampukselle kirkon alan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen.

Kirkon alan lehtori opettaa ja ohjaa ammatillisia sekä teologisia aineita ja opinnäytetöitä. Tehtäviin kuuluu myös lukuvuosivastaavan tehtävät sekä koulutuksen ja Diakin verkoston kehittämiseen ja yhteistyöryhmiin osallistuminen. Kirkon alan lehtori osallistuu myös Diakin hanketoimintaan ja edistää työelämän yhteistyöverkostoja sekä kehittää opetustyötä verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä asemassa.

Olet koulutukseltasi teologi ja täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen. Eduksi katsomme myös tohtoritutkinnon.

Arvostamme kokemusta ja asiantuntemusta seurakuntatyöstä, kansainvälisestä ja monikulttuurisesta työstä sekä laaja-alaista osaamista teologisissa aineissa. Eduksi on kokemus diakoniasta, kirkon nuorisotyöstä ja varhaiskasvatuksesta, ammattikorkeakoulupedagogiikan tuntemus ja verkko- ja monimuotopedagogiikan osaaminen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse koulutuspäällikkö Jussi Murtovuori p. 050 308 6651 16.5. 10–13 ja 17.5. 10.45–11.45.

Haethan tehtävää viimeistään 24.5.2022.