Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: Opiskelijapalveluiden asiantuntija, koulutussuunnittelu

Haemme nyt Diakiin opiskelijapalveluiden asiantuntijaa koulutussuunnitteluun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.8. alkaen.

Opiskelijapalveluiden asiantuntijan tehtäviin kuuluvat humanistisen- ja kasvatusalan sekä sosiaali- ja terveysalan koulutussuunnittelun tehtävät, kuten opintotarjonnan valmistelu sekä lukujärjestysten ja opintojen lähijaksojen suunnittelu yhteistyössä tiimin sekä alojen opetushenkilöstön kanssa. Asiantuntija osallistuu myös opetuksen kehittämisen tukemiseen yhdessä muun tiimin kanssa.  Opiskelijapalveluiden asiantuntija toimii Diakin Peppi-järjestelmän pääkäyttäjänä Diakissa. Pääkäyttäjänä asiantuntija vastaa henkilökuntakäyttäjien ohjaamisesta ja neuvonnasta sekä järjestelmän kehittämisestä ja ylläpidosta yhdessä IT-toimijoiden kanssa.

Sinulla on

  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • Peppi-järjestelmän tai muun opiskelijahallinnon järjestelmän osaamista
  • kokemusta koulutussuunnittelusta ja/tai opiskelijahallinnosta
  • hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot
  • itsenäinen, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen työskentelytapa
  • korkeakoulukentän tuntemusta
  • hyvä tietotekniset taidot sekä innokkuutta järjestelmien haltuunottoon ja kehittämiseen.

Arvostamme humanistisen ja kasvatusalan ja/tai sosiaali- tai terveysalan tuntemusta.

Tarjoamme sinulle kansainvälistyvän, innostuneen ja ammattitaitoisen organisaation tuen, välittävän työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Tehtävä voi sijoittua Diakin Helsingin-, Oulun-, Pieksämäen- tai Porin- kampukselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijapalveluiden päällikkö Pia Juusela, pia.juusela@diak.fi, p. 0505727753, 6.5. klo 9–15 ja 12.5. klo 10–13.

Haethan tehtävään viimeistään 22.5.2022.