Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: lehtori, opinto-ohjaaja

Haemme nyt Diakin Helsingin-kampukselle lehtori, opinto-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen.

Opinto-ohjaajan tehtäviin kuuluu humanistisen- ja kasvatusalan sekä sosiaali- ja terveysalan tutkinto- ja avoimen AMK:n opiskelijoiden ryhmä- ja yksilöohjaus, ammatillisen kasvun tukeminen ja uraohjaus opintojen eri vaiheissa. Pääset osaksi ohjaus- ja opiskeluhyvinvointityön asiantuntijoiden tiimiä, joka vastaa opinto- ja uraohjauksen ja opiskeluhyvinvointityön kehittämisestä Diakissa.  Ohjaat ja tuet opiskelijoiden opintojen etenemistä ja ammatillista kasvua sen kaikissa vaiheissa. Tehtäviin kuuluvat myös aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistamiseen ja tunnustamiseen liittyvä sekä kansainvälistymisen mahdollisuuksiin liittyvä ohjaus. Lisäksi valittava opinto-ohjaaja organisoi ja koordinoi viittomakielen ja puhevammaisten tulkkikoulutuksen sekä asioimistulkkauksen koulutuksen valintakoejärjestelyt yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Lukuvuonna 2022–2023 tehtävä edellyttää säännöllistä matkustamista Turun-kampukselle, sillä viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutus toteutetaan Turussa 31.7.2023 asti. 1.8.2023 alkaen kaikki ohjattavat opiskelijaryhmät opiskelevat Helsingin-kampuksella.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen sekä sinulla on käytännön kokemusta ohjaustyöstä. Arvostamme opinto-ohjaajan koulutusta sekä humanistisen ja kasvatusalan ja/tai sosiaali- tai terveysalan tuntemusta. Eduksi katsotaan korkeakoulukentän tuntemus.

Odotamme hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä opiskelijalähtöistä, valmentavaa ja kehittävää otetta; teet mielelläsi yhteistyötä eri toimijoiden kanssa niin organisaatiomme sisällä kuin ulkopuolellakin.

Tarjoamme sinulle kansainvälistyvän, innostuneen ja ammattitaitoisen organisaation tuen, välittävän työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijapalveluiden päällikkö Pia Juusela, pia.juusela@diak.fi, p. 0505727753, 6.5. klo 9–15 ja 12.5. klo 10–13.

Haethan tehtävään viimeistään 22.5.2022.