Siirry sisältöön

Zekki-tukipalvelu loppukilpailussa ”Paras suomalainen oppimisratkaisu” -kisassa!

Diakissa kehitetty Zekki-digipalvelu valittiin loppukilpailuun Suomen eOppimiskeskuksen Paras suomalainen oppimisratkaisu -kilpailun tuotesarjassa. Kilpailussa etsitään tänä vuonna digihyvinvointia ja osallisuutta tukevia ratkaisuja. Kilpailusarja on edennyt loppukilpailuvaiheeseen, jossa neljästä kilpailijasta Zekki on yksi!

Paras suomalainen oppimisratkaisu on vuosittain järjestettävä laatukilpailu, jonka tavoitteena on nostaa esille erilaisia oppimisen ratkaisuja, edistää tuotteiden innovatiivisuutta ja laatua sekä kannustaa toimijoita luomaan ja kehittämään uusia oppimisratkaisuja myös kansainvälisille markkinoille.

Kilpailun tulokset julkistetaan 1.6.2022.

Lisätietoja

Lue lisää kilpailusta tästä linkistä.

Lue lisää eEemelistä tästä linkistä.

Kurkkaa Zekki tästä linkistä.