Siirry sisältöön

Ilmoittaudu varhaiskasvatuksen sosionomin polkuopintoihin

Oletko lähihoitaja tai lastenhoitaja, joka haluaa pätevöityä varhaiskasvatuksen sosionomiksi kokonaan verkossa? Ilmoittautuminen polkuopintoihin on 28.3.–29.4.2022.

Diakonia-ammattikorkeakoulun avoin AMK tarjoaa verkossa suoritettavia polkuopintoja, joissa varhaiskasvatustyöstä kiinnostuneet saavat väylän varhaiskasvatuksen sosionomi (AMK) -tutkinnon suorittamiseen.

Osana tutkintoa suoritat varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, joiden myötä saat pätevyyden toimia varhaiskasvatuksen sosionomina. Lue lisää pätevyydestä Diakin sivuilta.

Polkuopinnot suoritettuasi voit hakea tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa ilman yhteishakuun osallistumista. Myös tutkinto-opinnot suoritetaan kokonaan verkossa.

Kenelle

Varhaiskasvatuksen sosionomin polkuopinnot on tarkoitettu kasvatus- ja ohjausalan, sosiaali- ja terveysalan tai muun soveltuvan alan perustutkinnon (esim. lastenohjaaja, lastenhoitaja, päivähoitaja) suorittaneille.

Sinun tulee pystyä sitoutumaan verkossa tapahtuviin opintoihin, joihin sisältyy aikaan sidottua verkko-opetusta yhtenä iltapäivänä viikossa.

Opintojen toteutus

Polkuopinnot kestävät yhden lukuvuoden, ja niiden laajuus on 59–79 opintopistettä riippuen aiemmasta osaamisesta.

Varhaiskasvatuksen sosionomin polkuopinnot järjestetään kokonaan verkossa, eli ne voi suorittaa eri puolilta Suomea. Opinnot sisältävät aikaan sidottua opetusta ja ohjausta tiistaisin klo 15–18. Lisäksi opintoihin voi sisältyä tuutorointia, ohjausta ja tukea toisena ajankohtana.

Ilmoittautuminen polkuopintoihin

Ilmoittautumisaika opintoihin on 28.3.–29.4.2022.

Opiskelijat valitaan motivaatiotehtävän ja ilmoittautumisjärjestyksen perusteella edellyttäen, että hakijalla on tarvittava aiempi osaaminen ja riittävät opiskelussa tarvittavat taidot.

Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee toimittaa 1) motivaatiotehtävä (yksi A4), 2) todistus suoritetusta tutkinnosta ja 3) mahdollinen todistus varhaiskasvatukseen liittyvästä työkokemuksesta. Lue tarkemmat ohjeet hakusivulta.

Polkuopintojen hinta on 350 euroa. Maksu suoritetaan kahdessa erässä.

Ilmoittaudu polkuopintoihin tästä.

Lisätiedot

Lue lisää varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuudesta Diakin sivuilta.

Diakin avoimen AMK:n opintotoimisto
avoin@diak.fi
p. 040 509 5165 (ma-pe klo 9–11)