Siirry sisältöön

Muutoksia Helsingin-kampuksen tilojen käyttöön ja sisäänkäynteihin

Diakin kampuksen edessä on iso työmaa
Kampuksen viereisen työmaan vuoksi rakennuksen eteläisellä seinällä sijaitseva pääovi, A-rapun ovi ja Kappelin viereinen ovi suljetaan tiistaista 18.1. alkaen noin kolmen kuukauden ajaksi. Tämä aiheuttaa myös muutoksia rakennukseen kulussa ja tilojen käytössä.
  • Väliaikainen pääovi sijaitsee tänä aikana B-rapussa, talon pohjoispäädyssä.
  • Pääoven muutoksesta johtuen kulkua kerroksiin rajoitetaan B-rapussa.
  • Kulku muihin kerroksiin tapahtuu pääasiallisesti pääaulan kautta.

Seuraathan opasteita.

  • Turvallisuussyistä johtuen kuudennen kerroksen tilat ovat toistaiseksi poissa käytöstä.
  • Tilojen sulun ajan käytössä on vaihtoehtoisia itseopiskelutiloja vaihtelevissa luokkatiloissa. Ajantasainen varaustilanne on nähtävissä tilavarauskalenterissa, esimerkiksi kampuksen infonäytöillä. Tilat voivat vaihtua päivän aikana, joten seuraathan tiedotteita.

Tiedotamme tarvittaessa lisää myöhemmin.

Kuva: Tiina Ikonen