Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: viestinnän asiantuntija

Haemme nyt Diakiin viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen 1.2.2022 alkaen.

Tule hyvän tekemisen korkeakouluun toteuttamaan yhteiskunnallista viestintää!

Viestinnän asiantuntijana tehtäviisi kuuluvat:

  • Diakin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeiden viestinnän suunnittelu ja toteutus
  • Hankkeiden viestinnällisen näkökulman huomiointi hankkeen koko elinkaaren ajan suunnittelusta toteutukseen sekä tulosten levittämiseen ja juurruttamiseen asti

Olet osa pientä, mutta innokasta, motivoitunutta ja kehittämisorientoitunutta viestintätiimiämme ja valtakunnallista työyhteisöä. Toimit työparina hankeviestinnän prosesseista vastaavan asiantuntijan kanssa.

Työpäiväsi eivät toista toisiaan, vaan pääset mukaan monialaisiin hanketyöryhmiin edistämään Diakin vahvuusalueiden mukaisia teemoja Suomessa ja kansainvälisesti. Diakin hankkeet keskittyvät mm. osallisuuden edistämiseen, huono-osaisuuden vähentämiseen ja sote-palvelujärjestelmän sujuvoittamiseen. Saat olla mukana kehittämässä uusia tapoja edistää inhimillisempää ja kestävämpää maailmaa. Pääset vaikuttamaan yhteiskunnallisesti viestinnän kautta.

Lisäksi pääset käyttämään luovuuttasi, kehittymään ja haastamaan itseäsi viestintätiimin ja koko Diakin yhteisissä kehittämisprojekteissa ja ideoimaan, kuinka tavoittaa hankkeiden kohderyhmät entistä paremmin. Kannustamme rohkeisiin kokeiluihin ja toisin tekemiseen!

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tarvitset työssäsi myös englannin kieltä. Sinulla on jo vähintään muutaman vuoden kokemus alalta. Hallitset ja hahmotat laajoja kokonaisuuksia. Hallitset viestinnän työkalut some-kanavista mediaviestintään ja osaat poimia viestinnällisestä työkalupakistasi oikeat välineet viestittävästä teemasta ja kohderyhmästä riippuen. Työskentelet itsenäisellä otteella yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Olet tavoitteellinen ja idearikas tiimipelaaja, ja kanssasi on mukava työskennellä.

Tehtäviisi kuuluu myös maksullisen markkinoinnin toteuttamista sosiaalisen median kanavissa, joten perehtyneisyys aiheeseen katsotaan eduksi. Myös aiempi kokemus korkeakoulumaailmasta, palvelumuotoilusta ja/tai hankkeista on hyödyksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Diakissa sinun ei tarvitse aamuisin miettiä, miksi teet työtäsi. Diakilaisia asiantuntijoita ohjaa ja motivoi työssään vahva arvopohjaisuus: rakennamme kestävää ja tasa-arvoista maailmaa. Emme erottele ihmisiä tai kulttuureita, vaan haluamme tehdä maailmasta hyvän ihan jokaiselle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi. 

Työpaikkasi on Diakin Helsingin-, Oulun-, Pieksämäen- tai Porin-kampuksella. Diakissa on joustavat etätyökäytännöt.

Haethan tehtävään 19.12.2021 mennessä. Lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Aura Vuorenrinne, p. 040 509 2577, pe 10.12. klo 13–14 ja ke 15.12. 12–13.