Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: kirkon alan lehtori Helsinkiin

Haemme nyt Helsingin-kampukselle kirkon alan lehtoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.-31.12.2022.

Kirkon alan lehtori opettaa ja ohjaa ammatillisia sekä teologisia aineita ja opinnäytetöitä. Tehtäviin kuuluu myös lukuvuosivastaavan tehtävät sekä koulutuksen ja Diakin verkoston kehittämiseen ja yhteistyöryhmiin osallistuminen. Kirkon alan lehtori osallistuu myös Diakin hanketoimintaan.

Odotamme sinulta kokemusta seurakuntatyöstä. Arvostamme asiantuntijuutta teologisista aineista, diakoniasta, kirkon nuorisotyöstä ja varhaiskasvatuksesta. Eduksi katsotaan ammattikorkeakoulupedagogiikan tuntemus sekä verkko- ja monimuotopedagogiikan osaaminen.

Lehtorin tehtävää varten täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen, eli sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden käytännön kokemus tutkintoa vastaavissa tehtävissä. Sinulla on myös pedagoginen pätevyys.

Hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen avulla edistät työelämän yhteistyöverkostoja ja kehität opetustyötä verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä asemassa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Jussi Murtovuori, 3.11. klo 8-12, 4.11. klo  9-11 ja 5.11. klo 14.20-16.  p. 050 308 6651.

Haethan tehtävää 9.11. mennessä.