Siirry sisältöön

Opiskelija, vielä ehdit vastata ja vaikuttaa hyvinvoinnin tukeen! Palkintona leffalippuja!

Hyvinvointikyselyn mainosteksti vihreällä taustalla.
Opiskelija, vastaa, vaikuta ja voita leffalippu! Haluaisimme tietää, millaista on sinun hyvinvointisi juuri nyt. Millaista tukea kaipaat oppilaitokseltasi? Millaisia ovat hyvät tukitoimet? Vastaa valtakunnalliseen kyselyyn lokakuun loppuun mennessä.

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa opiskelijoiden hyvinvoinnin, ohjauksen ja tuen saatavuuteen osallistumalla kyselyyn!   

  • Kyselyyn vastaaminen kestää noin 15 min ja se on auki lokakuun 2021 ajan.  
  • Vastaukset kerätään anonyymisti, joten yksittäistä vastaajaa ei pysty tunnistamaan. 
  • Keräämme tietoa siitä, millaiseksi te opiskelijat koette oman hyvinvointinne.  
  • Tiedolla selvitetään, millaisista yksilöllisistä ja ryhmämuotoisista tuki- ja ohjauspalveluista opiskelijat kokevat hyötyvänsä. 
  • Siirry kyselyyn tästä: https://urly.fi/2erv 

Vastanneiden kesken arvotaan leffalippuja! 

Vastaamalla voit vaikuttaa 

Kysely on osa Ohjauksella hyvinvointia (OHJY) -hanketta, joka edistää korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointia sekä yhteisöllisyyttä. Kyselyn tuloksia hyödynnetään suunnitellessa ja toteuttaessa opiskelijoiden toivomia ohjaus- ja tukipalvelumuotoja. 

Näitä toiveita OHJY-hanke voi välittää esimerkiksi korkeakouluille, opiskelijakunnille ja järjestöille. Kyselyn kohderyhmään kuuluu OHJY-hankkeessa mukana olevien korkeakoulujen opiskelijat, joita on yli 36 000.   

Kyselyn tulokset julkaistaan syksyn aikana hankkeen omilla verkkosivuilla korkeakoulutukee.fi! 

Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoimassa hankkeessa ovat mukana Kajaanin ammattikorkeakoulu (Kamk), Metropolia Ammattikorkeakoulu, Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk), Oulun yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu, sekä opiskelijakunnat KAMO, O’Diako ja TUO sekä järjestökumppanit Nyyti Ry ja Diakonissalaitos/VAMOS. Hanke saa rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Hankkeen ajanjakso on 6.4.2021-31.12.2023.