Avoimet työpaikat: aluekoordinaattori hankkeeseen

käsiä päällekkäin
Haemme ESR-rahoitteiseen Sosiaalisen osallisuuden edistämisen koordinaatiohanke Sokraan Oulun-kampukselle aluekoordinaattoria määräaikaiseen tehtävään, ajalle 1.10.2021 – 30.9.2022. 

THL:n hallinnoima Sokra-hanke tukee ja koordinoi Euroopan Sosiaalirahaston toimintalinjan viiden ”Sosiaalinen osallisuus ja köyhyyden torjunta” hankkeita ja tavoitteita. Diak toteuttaa hanketta Itä- ja Pohjois-Suomessa. (ks. tarkemmin www.thl.fi/Sokra)

Aluekoordinaattorina

 • vastaat Sokran yhden RR-ELY alueen alueellisten hanke- ja kunta- sekä muiden toimijaverkostojen kokoamisesta.
 • tuotat vastuualueesi hankkeista osallisuutta edistäviä käytäntöjä eli osallisuuden palasia. Työn painopiste on osallisuusajattelun ja sen työkalujen juurruttamisessa sekä osallisuutta edistävien käytäntöjen keräämisessä, arvioinnissa ja jakamisessa alueen toimijoille. Samalla tuet konkreettisesti tulevaan rakennerahastokauteen valmistautumista.
 • tuotat ja arvioit yhdessä osahankkeen tutkijoiden kanssa hankekohtaisia osallisuuden palasia Sokrassa kehitetyn osallisuuden palastyömenetelmän mukaisesti. Dokumentoit niitä Innokylään THL:n palastyöstä vastaavan erikoissuunnittelijan johdolla.
 • kokoat, välität ja tiivistät alueellista tietoa alueen hankkeiden osallisuuden palasista.
 • tuet kehittämishankkeiden osallisuutta edistävien mallien ja palasten sekä huono-osaisuustiedon alueellista juurruttamista sekä levität tuloksia toimijoille (rahoittajat, kunnat, maakunnan yhteistyöryhmä (MYR), kansalaisjärjestöt ja muut sidosryhmät).
 • teet yhteistyötä hankkeen sidosryhmien kanssa.
 • teet valtakunnallista verkostotyötä keskeisten toimijoiden kanssa.

Sinulla on

 • soveltuva korkeakoulututkinto
 • kokemusta osallisuuden edistämisen parissa tehdystä koordinointi- ja kehittämistyöstä, arvioinnista ja dokumentoinnista.
 • kokemusta hanketyöstä
 • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haastavan mahdollisuuden hanketyöhön laajassa valtakunnallisessa verkostossa. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Haethan tehtävään 29.9.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Varpu Wiens, p. 050 505 3622, 22.9. klo 13–15 ja 24.9. klo 13–14 välillä sekä kehityspäällikkö Sari Vilminko, p. 040 091 0223, 20.9. klo 10–11 ja 23.9. klo 13–15 välillä tai sähköpostitse sari.vilminko@diak.fi