Erikoistu monikulttuurisuuden asiantuntijaksi!

Tarvitsetko työssäsi monikulttuurista ja kansainvälistä osaamista? Ilmoittaudu Monikulttuurisuuden asiantuntijan (40 op) erikoistumiskoulutukseen! Hakuaika on 15.9.–31.10.2021.

Diakonia-ammattikorkeakoulun järjestämä Monikulttuurisuuden asiantuntijan (40 op) erikoistumiskoulutus tarjoaa välineitä monikulttuurisen ja kansainvälisen työn ammattilaisena toimimiseen.

Koulutuksessa perehdytään muun muassa maahanmuuttotyössä tarvittavien valmiuksien syventämiseen, kotoutumista edistävien palveluiden suunnitteluun, kulttuuritietoisiin työkäytäntöihin, monikieliseen viestintään ja monikulttuuristen työyhteisöjen johtamiseen ja kehittämiseen.

Koulutuksen suorittanut Minttu Tarkiainen kokee saaneensa koulutuksesta kilpailuvaltin työelämään. Tarkiainen on koulutukseltaan sosionomi (YAMK), ja hän on työskennellyt mm. lastensuojelussa ja turvapaikanhakijoiden vastaanottotyössä.

– Asiakkaani hyötyvät siitä, että pystyn entistä paremmin auttamaan heitä navigoimaan järjestelmässämme ja tukemaan heitä syrjintätilanteissa. Olen saanut koulutuksesta runsaasti työkaluja myös kohtaamistyön kehittämiseen, Tarkiainen kertoo haastattelussa.

Kenelle

Koulutus on hyödyllinen henkilöille, jotka työskentelevät monikulttuurisuuden ja kansainvälisyyden tehtävissä julkishallinnossa, järjestössä tai yrityksessä.

Toteutus

Seuraava koulutus alkaa 27.1.2021 ja loppuu 15.12.2022.

Koulutus toteutetaan verkko-opintoina, joihin sisältyy aikaan sidottuja opetusjaksoja verkossa, vertaisryhmätyöskentelyä, itsenäistä etätyöskentelyä sekä työpaikalla toteutettava kehittämistehtävä. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Hakeminen

Hakuaika koulutukseen on 15.9.–31.10.2021. Koulutuksen hinta on 2 000 euroa (alv. 0 %). Summan voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä.

Lue lisää koulutuksesta ja hae mukaan!