Haku kansainväliseen vaihtoon on auennut!

Kansainvälisen vaihdon haku syksyksi 2022 on käynnissä 1.9.-30.9.2021. Haussa Diakin opiskelijat voivat hakea vaihtoon myös kevääksi 2022.

Kansainvälisen vaihdon haku syksyksi 2022 on käynnissä 1.9.-30.9.2021. Haussa voit hakea vaihtoon myös kevääksi 2022.  Meiltä pääset seikkailuihin lähelle ja kauas, parin kuukauden harjoittelusta kokonaiseen lukukauteen. Meillä on kohteita niin Euroopassa, Aasiassa kuin Afrikassakin. Seikkailumielinen heittäytyjä, aloita vaihdon suunnittelu jo tänään!

Voit hakea ulkomaille opiskelemaan tai harjoitteluun. Covid-19 pandemia: voit hakea vaihtoon sekä Eurooppaan että kaukokohteisiin. Koronatilanteen mukaan muutoksiin tulee kuitenkin varautua. Diak seuraa tiiviisti viranomaisten suosituksia ja kohdeorganisaatioiden vastaanottovalmiuksia.

Tule myös mukaan kuuntelemaan vaihtohakuinfoa 3.9.2021 klo 8 tai 8.9.2021 klo 8. Löydät infot kätevästi omasta lukkarista.

Kysele lisää mahdollisuuksista sähköpostitse international.office@diak.fi tai sovi sähköpostitse etätapaaminen Collaan tai Teamsiin.