Opiskele työnohjaajaksi Diakissa!

Haluatko työskennellä työnohjaajana? Tarvitsetko työssäsi ohjaus- ja kehittämisosaamista? Tule opiskelemaan työnohjaajaksi! Haku alkaa 1. syyskuuta.

Työnohjaajakoulutus (70 op) syventää ohjaus- ja kehittämistaitojasi ja antaa sinulle työkaluja johtamiseen ja ohjaustyöhön. Koulutuksemme noudattaa Suomen työnohjaajat ry:n (STOry) kriteereitä ja sisältää työnohjauksen työnohjauksen.

Koulutuksen teoreettisen perustan muodostavat dialogisuus, eettisyys, voimavarakeskeisyys ja monialaisuus. Koulutuksen sisällöllisiä teemoja ovat mm.

  • moniammatillisuus
  • työyhteisön vuorovaikutus
  • johtajuus
  • työnohjauksen menetelmät
  • yrittäjyys

Aku Korhonen valmistui työnohjaajaksi Diakista vuonna 2020. Hän työskentelee IT-alalla asiantuntijatehtävissä, mutta tekee nyt myös sivutoimisesti työnohjausta.

”Työn merkityksellisyys, työssä jaksaminen ja työn järjestäminen mietityttävät työntekijää millä tahansa alalla, ja työnohjaus auttaa näiden käsittelyssä”, Aku kertoo haastattelussa.

Kenelle

Olet ammattilainen tai esihenkilö, joka haluaa työnohjaajaksi tai tarvitsee työssään ohjaus- ja kehittämisosaamista. Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto.

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotototeutuksena, joten voit opiskella työsi ohella. Koulutuksen hinta on 6500 € + alv. 24 %. Summan voi maksaa useammassa kuin yhdessä erässä. Hinta sisältää kaiken koulutukseen liittyvän, myös työnohjauksen työnohjauksen.

Seuraava 70 opintopisteen laajuinen työnohjaajakoulutus käynnistyy maaliskuussa 2022 ja päättyy toukokuussa 2024. Hakuaika on 1.9.–30.11.2021.

Lue lisää työnohjaajakoulutuksesta ja hae mukaan täällä.