Avoimet työpaikat: monimuotopedagogiikan asiantuntija

Haemme nyt Diakiin monimuotopedagogiikan asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen (perhevapaan sijainen) ajalle 1.8.2021 - 31.12.2021

Monimuotopedagogiikan asiantuntija suunnittelee ja toteuttaa yhteistyössä muiden Diakin toimijoiden kanssa henkilöstön koulutusta ja valmentaa henkilöstöä kohti jatkuvasti uudistuvaa digipedagogiikkaa. Hän vastaa Open LMS -pohjaisen ekosysteemin kehittämisestä ja tarkoituksenmukaisesta hyödyntämisestä. Monimuotopedagogiikan asiantuntija toimii verkkomentoreiden ja lehtoreiden tukena kurssien verkkopedagogisiin ratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä. Hän osallistuu kansalliseen ja kansainväliseen digipedagogiikan kehittämiseen ja vie läpi diakilaisia monimuoto- ja digipedagogiikan uudistuksia.

Toivomme monimuotopedagogiikan asiantuntijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja pedagogista pätevyyttä, mutta sijaisuus on mahdollinen myös soveltuvan alan korkeakouluharjoittelijalle. Sinulla on vahva monimuotopedagogiikan osaaminen, asiantuntemusta verkko-oppimisympäristöistä, oppimisanalytiikasta ja henkilöstökoulutuksen suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä sekä valmiuksia toimia kansainvälisessä ympäristössä.

Tehtävässä tarvitaan erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, tiimityöskentelytaitoja sekä omatoimista työotetta ja palveluhenkisyyttä. Tehtävässä tarvitaan myös kykyä käyttää digitaalisia yhteistyö- ja fasilitointityökaluja. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työ koetaan merkitykselliseksi.

Tehtävä voi sijoittua mille tahansa Diakin viidestä kampuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusjohtaja Pirjo Hakala, p. 040-8696001, pirjo.hakala@diak.fi.

Haethan tehtävään 16.5.2021 mennessä.