Avoimet työpaikat: sosiaalialan lehtori Helsinkiin

Haemme nyt Diakin Helsingin-kampukselle sosiaalialan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 15.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalialan lehtori opettaa ja ohjaa opinnäytetöitä sekä harjoitteluita sosiaalialan amk- ja yamk-koulutuksissa suomen ja englannin kielellä. Hän osallistuu Diakin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan, kehittää Diakin työelämäyhteistyötä ja kansainvälistä toimintaa.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen. Eduksi katsotaan lisensiaatin tai tohtorin tutkinto. Sinulla on kokemusta ja asiantuntijuutta laaja-alaisesti sosiaalityöstä sekä vahvaa ymmärrystä hyvinvointialojen kehitysnäkymistä.

Arvostamme kokemusta monimuoto- ja verkkopedagogiikasta ja kiinnostusta suurryhmien oppimisympäristöjen kehittämiseen. Sinulla on vahvat vuorovaikutus-, ohjaus- ja yhteistyötaidot sekä viestit sujuvasti suomen ja englannin kielillä.

Tarjoamme sinulle kansainvälistyvän, innostuneen ja ammattitaitoisen organisaation tuen, välittävän työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusjohtaja Pirjo Hakala, p. 040 8696001, 14.4.2021 klo 13–14 ja 19.4.2021 klo 15–16.

Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana, joten haethan tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 25.4. mennessä.