Avoimet työpaikat: markkinoinnin asiantuntija

Haemme nyt Diakin Helsingin-kampukselle markkinoinnin asiantuntijaa perhevapaan sijaiseksi ajalle 1.6.2021-31.7.2022. 

Etsimme markkinoinnin osaajaa, joka vastaa Diakin markkinoinnin koordinoinnista, toteutuksesta ja kehittämisestä sekä sidosryhmätapahtumien organisoinnista.

Tehtäviisi kuuluu Diakin yhteishakukampanjoiden ja jatkuvan oppimisen markkinointiin liittyvien toimien kehittäminen, koordinoiminen ja toteutus yhdessä mainos- ja mediatoimistokumppaneiden kanssa. Lisäksi pääset suunnittelemaan ja konkreettisesti toteuttamaan eri palveluihimme liittyvää markkinointia, tiedotusta ja viestintää.

Vastuullesi kuuluu myös opiskelijarekrytointitapahtumien, kuten Studia-messujen ja AMK-kampuspäivän, järjestäminen ja niihin liittyvä viestintä, sekä opiskelijavetoisten kouluvierailujen koordinoiminen.

Olet mukana ideoimassa viestintä- ja markkinointitiimin toimintaa ja viemässä uusia kehitysprojekteja eteenpäin sekä kehittämässä Diakin brändiä yhdessä Diakin viestintäpalvelutiimin kanssa. Raportoit työstäsi viestintäpäällikölle.

Mitä toivomme sinulta? 

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Olet tavoitteellinen ja idearikas tiimipelaaja. Tiedät, miten onnistunut markkinointikampanja toteutetaan ja miten oikeat kohderyhmät tavoitetaan. Tarvitset työssäsi myös jonkin verran englannin kieltä.

Hallitset digimarkkinoinnin kanavavalikoiman ja työkalut, osaat analysoida kaupallisia avainlukuja ja tehdä päätöksiä dataan pohjautuen. Tehtäviisi kuuluu myös maksullisen markkinoinnin toteuttamista sosiaalisen median kanavissa, joten toivomme sinulta perehtyneisyyttä aiheeseen. Työskentelet itsenäisellä otteella yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.

Sinulla on monipuolinen osaaminen sisällöntuotannosta eri viestintäkanaviin ja sosiaaliseen mediaan sekä kokemusta sidosryhmä- ja mediaviestinnästä. Olet kokenut tapahtumajärjestäjä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Palvelumuotoiluosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle innostuneen ja ammattitaitoisen organisaation tuen, välittävän työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aura Vuorenrinne, viestintäpäällikkö, p. 040 509 2577, torstaina 1.4. klo 10–11 ja Henni Kuusisto, markkinoinnin asiantuntija, p. 050 475 0800, tiistaina 23.3. klo 15-17 ja keskiviikkona 24.3. klo 15-17.

Haethan tehtävään 11.4.2021 mennessä.