Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: markkinoinnin asiantuntija

Haemme nyt Diakin markkinoinnin asiantuntijaa perhevapaan sijaiseksi ajalle 1.6.2021-31.7.2022. 

Tule tekemään Suomen suurimman sosiaalialan korkeakoulun markkinointia ja viestintää! Markkinoinnin asiantuntijana vastaat Diakin tutkintokoulutuksen, jatkuvan oppimisen ja palvelujen markkinoinnin koordinoinnista, toteutuksesta ja kehittämisestä sekä tapahtumien organisoinnista.

Olet osa pientä, mutta innokasta, motivoitunutta ja kehittämisorientoitunutta viestintätiimiämme ja valtakunnallista työyhteistyöä. Meillä sinun ei tarvitse aamuisin miettiä, miksi teet työtäsi. Diakilaisia asiantuntijoita ohjaa ja motivoi työssään vahva arvopohjaisuus: rakennamme kestävää ja tasa-arvoista maailmaa. Emme erottele ihmisiä tai kulttuureita, vaan haluamme tehdä maailmasta hyvän ihan jokaiselle.

Työpäiväsi eivät todellakaan toista toisiaan, vaan pääset mukaan monialaisiin työryhmiin kehittämään Diakin palvelutarjontaa ja sen markkinointia. Saat olla mukana keksimässä uusia tapoja edistää inhimillisempää ja kestävämpää maailmaa.

Tehtäviisi kuuluu:

  • Diakin koulutusten ja palvelujen markkinoinnin kehittäminen, suunnittelu, koordinoiminen ja toteutus yhdessä viestintätiimin, mainos- ja mediatoimistokumppaneiden kanssa.
  • tapahtumien järjestäminen ja niihin liittyvä viestintä, sekä opiskelijavetoisten kouluvierailujen koordinoiminen.

Lisäksi pääset käyttämään luovuuttasi, kehittymään ja haastamaan itseäsi viestintätiimin yhteisissä kehittämisprojekteissa ja ideoimaan, kuinka tavoittaa kohderyhmämme entistä paremmin. Kannustamme rohkeisiin kokeiluihin ja toisin tekemiseen!

Mitä toivomme sinulta? 

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tarvitset työssäsi myös jonkin verran englannin kieltä.  Sinulla on jo jonkin verran kokemusta alalta. Työskentelet itsenäisellä otteella yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.  Olet tavoitteellinen ja idearikas tiimipelaaja, ja kanssasi on mukava työskennellä.

Tiedät, miten onnistunut markkinointikampanja toteutetaan ja miten oikeat kohderyhmät tavoitetaan.  Digimarkkinoinnin kanavat ja työkalut ovat sinulle tuttuja. Osaat analysoida kaupallisia avainlukuja ja tehdä päätöksiä dataan pohjautuen. Tehtäviisi kuuluu myös maksullisen markkinoinnin toteuttamista sosiaalisen median kanavissa, joten perehtyneisyys aiheeseen katsotaan eduksi.

Tuotat sisältöä eri viestintäkanaviin, kuten uutiskirjeisiin ja sosiaaliseen mediaan. Osaat organisoida omaa työtäsi ja viedä menestyksekkäästi läpi erilaisia projekteja.

Mitä tarjoamme sinulle?

Merkityksellisen työn lisäksi tarjoamme perusteellisen perehdytyksen, hyvät henkilöstöedut, kuten tasokkaat työvälineet, kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedut.

Työpaikkasi on Diakin Helsingin-kampuksella Kalasatamassa uudehkoissa moderneissa tiloissa. Työskentely Diakin muilta kampuksilta on mahdollista, mutta tällöin edellytämme jonkin verran matkustamista.

Hae tehtävää 25.4.2021 mennessä. Lisätietoja antaa markkinoinnin asiantuntija Henni Kuusisto, p. 050 475 0800, ja viestintäpäällikkö Aura Vuorenrinne, p. 040 509 2577.