Hanki ylempi ammattikorkeakoulututkinto – hae opiskelijaksi kevään haussa!

Oletko pohtinut seuraavaan askeleen ottamista urallasi? Opiskelemalla YAMK-tutkinnon laajennat osaamistasi ja hankit yliopiston maisterin tutkintoa vastaavan kelpoisuuden.  

Diakissa on kevään yhteis- ja erillishauissa 17.–31.3. tarjolla neljä ylempää AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta, joista kaksi on suomenkielisiä ja kaksi englanninkielisiä koulutuksia 

Koulutukset alkavat syksyllä 2021. Voit suorittaa tutkinnon myös töiden ohessa, sillä opiskelet koulutuksesta riippuen joko kokonaan tai pääosin verkossa. YAMK-tutkintojen laajuus on 90 opintopistettä, ja tutkinnosta riippuen opiskelu kestää 1,5–2 vuotta.

Hakeaksesi YAMK-koulutukseen pohjakoulutuksen lisäksi sinulla tulee olla  vähintään kahden vuoden alan työkokemus, joka on kertynyt haussa käytettävän tutkinnon jälkeen.

YAMK-tutkinto saattaa vaikuttaa myös palkkakehitykseen, sillä Palkansaajien tutkimuslaitoksen (PT) mukaan ylemmän AMK-tutkinnon suorittaminen voi nostaa työntekijän vuosiansioita jopa tuhansilla euroilla. 

Kuka voi hakea YAMK-koulutukseen? 

Diakin YAMK-koulutukseen hakevalla tulee olla soveltuvan alan AMK-tutkinto tai soveltuvan alan ammatillisen korkea-asteen tai opistoasteen tutkinto sekä tutkinnon suorittamisen jälkeen hankittu vähintään kahden vuoden työkokemus koulutukseen liittyvältä alalta. 

Tarkemmat pohjakoulutus- ja työkokemusvaatimukset määritellään erikseen kunkin koulutuksen kuvauksessa. 

Tutustu koulutuksiimme ja löydä omasi! 

Arvo- ja yhteisölähtöinen työn kehittäminen 

Miten johtaa työtä muuttuvissa toimintaympäristöissä? Hae Arvo- ja yhteisölähtöinen työn kehittäminen – YAMK-koulutukseen! 

Valmistuneen tutkintonimike: 

  • sairaanhoitaja (YAMK)
  • terveydenhoitaja (YAMK)
  • sosionomi (YAMK)

Hakuaika: 17.–31.3.2021 Opintopolussa 

Monialainen ja yhteensovittava johtaminen 

Miten kehittää yhteistyötä ja asiakaslähtöisiä palveluita? Hae Monialainen ja yhteensovittava johtaminen YAMK-koulutukseen! 

Valmistuneen tutkintonimike: 

  • sairaanhoitaja (YAMK)
  • terveydenhoitaja (YAMK)
  • sosionomi (YAMK)

Hakuaika: 17.–31.3.2021 Opintopolussa 

Master’s Degree Programme in Global Change and Community Development 

Haluatko rakentaa yhteisöjen kestävää kehitystä ja hyvinvointia?  Global Change and Community Development -YAMK-koulutukseen! 

Valmistuneen tutkintonimikkeet: 

  • Master of Health Care
  • Master of Social Services

Hakuaika: 17.–31.3.2021 Opintopolussa. 

Master’s Degree Programme in People-centred and Innovative Leadership in Health Services 

Miten luoda ihmiskeskeisiä terveyspalveluita? Hae People-Centred & Innovative Leadership in Health Services YAMK-koulutukseen! 

Valmistuneen tutkintonimikkeet: 

  • Master of Health Care
  • Master of Social Services

Hakuaika: 17.3.–31.3. Opintopolussa